14.7.19

Čtvrtina prázdnin za námi


Holky jsou zpátky z táborů, Jáík je u babiček. Odmáčím táborovou špínu a peru jednu pračku za druhou. Obě holky přežily ve zdraví.



Myslela jsem, kolik toho za ten týden nestihnu, ale zvládla jsem jen ušít dárek pro Jů a nic víc. Není tu uklizeno, pokojíček zůstal v polouklizeném stavu, ale měli jsme dva hezké večery s mužem/přáteli, jezdila jsem do práce na kole a jednou jsme šli spolu plavat.


Ten jeden volný víkend jsme vyjeli kempovat do jižních Čech a užili si Jáíka jako jedináčka (to dítě furt, ale prostě furt mluví) a koupání v pískovnách. Fotky nemám, vzala jsem foťák bez SD karty, tak jen věnec ze pšenice.


Zbytky látek vytříděné do kupiček. Chystám se šít Mosaic mystery quilt. Jedná se společné šití (QAL - quilt along) deky podle postupně odhalovaného návodu, aniž by člověk předem věděl, jak bude hotová deka vypadat. Instrukce budeme dostávat postupně každý měsíc až do dubna, takže času je dost. Na začátku července jsme dostali instrukce týkající se potřebných látek, na začátku srpna přijdou první šicí. Na ty se moc těším. Nechcete se někdo přidat? 

1 comment:

  1. Jo taky brávám foťák bez baterky atd, ach jo ...

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.