9.6.19

Výborný víkend


Je to zvláštní, jak se některé víkendy podaří a jiné zase vůbec. Tento se povedl a vlastně ani nevím, proč. Asi to bude příjemným letním počasím, setkáním s přáteli a tím, že jsme byli o jedno dítě chudší.
Zdroj: Národního divadla
V sobotu přes oběd jsem šla s holkama do Národního na Čerta a Káču. Za mne dobré, za holky trochu moc dlouhé. Kostýmy a scénu navrhl Adolf Born. Čert v kostýmu superhrdiny nás nahlas rozesmál.



Kluci šli do Muzea Lega, což napomohlo tomu, že muž nemusel řvoucího Jáíka ode mne násilím odtrhávat, jak je naším tradičním před divadelním zvykem.


Klučičí oběd.


Oběd a pivo v hospodě s gotickou klimatizací. Pivo skvělé, jídlo průměrné, místo neuvěřitelné.


Naše milovaná Valdštejnská zahrada. Jedna z mála zahrad, kam se mi děti povede vždy nalákat, protože pávi a fontány ...  Pak jsme jim to zatrhli. Odpoledne a večer tak trochu guerilla gardening na naší zahradě společně se sousedy z patra. Houf dětí si hrál kolem. 








V neděli odpoledne výlet na Křivoklát. Nic náročného, autem tam, prohlídka, zmrzlina, procházka lesem kolem. 


I trochu toho bezu na sirup jsem zvládla natrhat. Dětem nechutná, nejradši mají vodu, ale já ho mám ráda do piva :-)

Štastný vstup na nového týdne! 

3 comments:

  1. Do piva. Hmm, to musím vyzkoušet. Sirup jsem dělala v týdnu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já to tak mám ráda se světlým pivem. Ještě by to šlo naředit sodou, ale tu nemáme, tak liju sirup do sklenice a místo vody zalívám pivem.

      Delete
    2. Pri trhani bezu jsem se bavila s jednim panem, rikal, ze ma nejradsi bezovy sirup s vodkou. A taky je pry dobra bezova zmrzlina. Moje deti bohuzel nechteji cistou vodu, takze bezovka u nas jede na litry. A zanedlouho nastoupi velkovyroba visnove stavy.

      Delete

Děkuji za Vaše slova.