31.1.19

Pentabackpack na přání


Kdybyste jste si náhodou u mně chtěli objednat Pentabackpack na přání, měla bych na Vás pár otázek.

Jakou barvu vnějšku s přejete? Momentálně mám k dispozici tyto: signální červená, vínová, hnědá, zelená a khaki.






Jakou podšívku si zvolíte?



Barva kování? Staromosaz nebo stříbro. Na karabiny, polokroužky a zoubky na zipu. 
Zipy jsem si nechala vyrobit na míru a nabízím jen dvě varianty  - staromosaz na studeně béžové tkanici nebo stříbro na černé tkanici. Občas se stane, že zip trochu špatně jezdí. Stačí jej namazat voskem ze svíčky a měl by zase jezdit jako po másle. Dělají to hlavně ty staromosazné dlouhé a když se to stalo u prvního, skoro jsem to obrečela a batoh jsem začala nosit sama. Je to ten upcyklovaný džínový. Nosím ho denně už rok a zip jezdí parádně, nejeví nejmenší známky drhnutí.





Barva popruhů? Popruhy jsou z krásného silného bavlněného popruhu s polypropylénovým vnitřkem.  Drží tvar, neřežou do ramen. Dají se samostatně vyprat, takže se nemusíte bát těch světlých.




Barva kůže na detaily? Kůže jsem nakoupila jako různé zbytky, takže se kvalitou liší. Některé jsou hladké, jiné strukturované.


Pokud máte zájem, objednávejte na mém mailu evulekotule zavináč seznam.cz

4 comments:

  1. Milá Evo, zjistila jsem, že nutně potřebuju ten vínový s podšívkou zelenou nahoře zcela vpravo :-) Píšu e-mail. Zdraví Petra

    ReplyDelete
  2. Já už je dlouho sleduju a jelikož bude další přírůstek, tak se bude určitě hodit, ale prostě se nemůž rozhodnout, právě nad barvou, zda jít do "obyč" ale vždy elegnatní a hodící se černé a nebo do ěnjaké barvy (červená, vínová i zelená jsou prostě moje top!)...jinak bych už dávno psala :). Nejdou udělat třeba barevné popruhy, které by byly vyměnitelné a tím by se to trochu vyřešilo :)? Anička

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anni, gratuluji k přírůstku na cestě :-) Bavlněné popruhy v téhle kvalitě jsou jen černé nebo přírodně bílé, ale polypropylénové určitě existují v mnoha barvách. myslím, že je možné koupit i barevné bavlněné, ale to musím zjistit v galanterii. Pokusím se to během tohoto týdne zjistit.

      Delete

Děkuji za Vaše slova.