22.11.18

Výroční giveaway



Už je mým zvykem všechna výročí tak trochu propásnout a vlastně je ani neslavit, ale v tomto kulatém případě by to byla škoda. Můj blog totiž začátkem listopadu oslavil neuvěřitelných 10 let! Celý říjen jsem si v hlavě chystala, co k tomuto výročí napíšu, ale všechno se mi to během posledního týdne s angínou vypařilo z hlavy.

Chtěla jsem napsat, proč jsem blog vlastně zakládala, kam až jsem to dotáhla či vlastně nedotáhla, jaké mám plány do další desetiletky, o kopírování střihu na nosítko pro panenky a vůbec spoustu věcí, ale psaní mi zrovna nejde a tak bych to odkládala a odkládala, až byste přišli o tento post a giveaway úplně. Takže se raději na tohle všechno vykašlu a vysvětlím vám jaké mám pro vás výroční dárečky. Na fotce vypadají nic moc, ale chtěla jsem vybrat něco, co se může hodit každému. Jedná se o obal na knihu (na výběr je více vzorů látek), sadu pytlíků na bezobalové nakupování a  kaktus Kotulán, o kterém napíši víc příště. Teď musím letět do školky pro Jáíka.

Pokud chcete soutěžit, stačí napsat do komentářů svůj email. (uděláte mi ale radost třeba tím, že se mne na něco zeptáte a já se pokusím odpovědět v jednom z příštích článků). Deadline: půlnoc z nejbližší  neděle na pondělí.

Přeji krásný den a slunce aspoň v duši, když už je venku tak listopadově.


37 comments:

  1. Každý den sem nakukuju a mám to tu ráda. Upřímně obdivuju tu systematičnost a preciznost šití :) Jen tak dál. Lenka

    ReplyDelete
  2. Ahoj Evule, sleduju tě po očku a těším se z nových batohů.... Míša
    (misha88@seznam.cz)

    ReplyDelete
  3. Taky tu bývám moc ráda. Jsta moje krevní skupina. :) Hana hana.carol@seznam.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pardon, opravuji: jste :)

      Delete
  4. Evo, gratuluju :-) Deset let, to je tedy něco!

    ReplyDelete
  5. Evo, gratuluju :-) Deset let, to je tedy něco!

    ReplyDelete
  6. Moc ráda k vám nakukuji a obdivuji, kolik toho stihate! Blogu všechno nejlepší a vám zdraví a sílu přeji. V.Belikova@seznam.cz

    ReplyDelete
  7. 10 let Evi?! Úžasná, obdivuhodná výdrž. Chodím k Tobě nakukovat už dlouho a jsem ráda, že jsme se viděly i naživo. Nejvíc by mě potěšilo, kdybys pokračovala dalších 10 let. Petra z Brna

    ReplyDelete
  8. To je už 10 let? Pamatuji si, že jsem Vás začala sledovat, když se měla narodit Jó. Tak vše nejlepší! A jaké máte plány do další desetiletky? Co návrat do Brna? Mávám od Brna. Lucie lu...@centrum.cz

    ReplyDelete
  9. Krásné výročí! Inspiruje mě čistý a precizní styl blogu, fotek a žití. A zeptala bych se, jestli stíháš ještě číst nějaké knihy třeba...? p.vytiskova@gmail.com

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Pane jo...1Olet.To jsou pěkné kulatiny.
    Přeji radost z tvoření a hodně sil k psaní blogu.
    Ráda k vám chodím na návštěvu.
    db
    dagmar.brtnikova@gmail.com

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Mám váš blog taky moc ráda-obdivuju Vaše šití.:) irena.steblova@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Evo, velká gratulace! Mě tvůj blog obohacuje velmi. Zeptám se, jakou láhev na pití děti používají. Díky předem! 🙂

    ReplyDelete
  15. Krasne vyroci a hodne inspirace do dalsich let! Vas blog stoji za cteni, rada jej ctu ;) Hana hana.vajdikova@gmail.com

    ReplyDelete
  16. 10 let už je pěkné výročí pro blog.
    Ten kaktus mám doma, asi 20 let. Když měl skoro 2 metry, musela jsem ho radikálně zkrátit, už nám padal k zemi a dost špatně se přesazoval.
    Hodně štěstí do další desetiletky ;)
    Ilona

    ReplyDelete
  17. Evi blogu přeji vše nej do dalších alespoň 10 let. Nakuji ji sem již dlouho.

    rptereza@sezna.cz

    PS: Loni jsem od Vás koupila nosítko pro tu moji cácorku. Byla nadšená. I když jí letos bylo 10 let tak si s nosítkem stále hraje. Dokonce s námi navštívilo i letos 2x Alpy.

    Tereza

    ReplyDelete
  18. Aj ja blahoželám! Váš blog som objavila ako jeden z prvých, keď som pred 7 rokmi odišla na materskú (na ktorej stále som:) - a vždy sa veľmi teším na každý jeden príspevok. Oceňujem veľmi, že z blogu ide jednoduchosť, "normálnosť", bez snahu o nejakú online štylizáciu :) Chcela by som sa spýtať, aký bol prechod z materskej do pracovného života(ako sa vám dá zvládať práca v kombinácii so starostlivosťou o deti, domácnosť..) Ďakujem ludka.p@gmail.com

    ReplyDelete
  19. I já Evi gratuluji ke krásnému výročí a zajímalo by mě teda, jaké jsou plány do budoucna a jak probůh všechny aktivity stíháte s prací a dětmi? krejca@centrum.cz

    ReplyDelete
  20. Evi, jsem ráda, že nemoc odezněla.
    Mám váš blog ráda. Gratuluji ke kulatinám a přeji hodně čtenářek a nám čtenářkám hodně příspěvků.
    Já se zeptám, vzpomínáte, jak jste obháčkovávala stromy, kameny a kliku? Ještě pořád háčkujete?
    Přeji klidný víkend a děkuji, že se dělíte o své zážitky.
    Lenka B.
    lenka.barinova@centrum.cz

    ReplyDelete
  21. I já sleduju celou svou mateřskou, což je momentalne už 5,5 roku a minimálně 2,5 let ještě na ni budu. Tak snad mi bude i Váš blog průvodcem :-D Zajimalo by mě to s tím nosítkem. Protože mi přijde, že podobné vidím všude možné, ale nevím, co je originál a tak. Já osobně ušila podle Vás nosítka 3. Dceři, když měla ve 3 letech svátek a taha ho všude - v neděli do kostela, do školky. Má tam zajíce. Pak neteri na přání moji ségry k 2 . narozkam a tu to vůbec nezajímá a pak dveří kámošky, když nela 1,5roku a je jí tááák velke, ale aspoň vydrží. Mějte se hezky Terka terinaj@seznam.cz

    ReplyDelete
  22. Ahoj Evi, taktéž blahopřeju, hlavně obdivuju vytrvalost v blogování a vždy je to něco zajímavého, spousta věcí mě inspiruje a něco i dožene do akce:-) Např. deky. Kdysi jsi tu vystavila upečené kváskové chleby, to mě nakoplo začít znovu péct a peču vlastně od té doby pořád, protože kupovaný chleba nám dost přestal chutnat. Nevím, jestli ještě pečeš a co třeba cvičící výzvy?

    ReplyDelete
  23. Jednou jsem vas potkala na zameckych slavnostech v Zidlochovicich a byla jste moc krasna 🙂 ... a to vlastne neni otazka... tak co vam nejvic chybi v Praze?

    ReplyDelete
  24. Milá Evo, Váš blog mám moc ráda, je takový normální, nepropadám tady panice, že jsem úplně neschopná, ale naopak mě motivuje a inspiruje. Hana Malá

    ReplyDelete
  25. Pane jo, 10 let blogu, to já v té době ani netušila, že něco takového existuje :-). Objevila jsem Tvůj blog (jestli nevadí tykání) s prvním těhotenstvím, Jurášek je asi o 1,5 měsíce mladší než Jájík. Ráda sem nakukuji, občas i pro inspiraci a obdivuji, jak to vše dokážeš stíhat a skloubit dohromady. Mě se to moc nedaří. Přeji Ti, ať slouží zdravíčko, pohodový rodinný a zajímavý pracovní život, ať Tě ještě dlouho baví blogování :-). A moje otázka: někde jsi zmiňovala teplé večeře, inspiruješ se kuchařkami nebo jen fantazií a co Bioabecedář, vaříš podle něj? Pohodový předvánoční čas přeji. Jana (inzulinka@seznam.cz)

    ReplyDelete
  26. Milá Evi, gratuluji k první desetiletce blogu! Přeji Vám, ať máte dál chuť sdílet své postřehy, zážitky, užitečné informace, svůj život. Moc ráda k Vám nakukuji :-) a opravdu obdivuji, kolik věcí zvládáte. Zajímalo by mě, jaký k tomu máte "klíč"? Jedete podle Terapie domova, máte nastavené rutiny apod.? Díky :-) Mějte se moc hezky, zdraví Peťa (krizulka@seznam.cz)

    ReplyDelete
  27. Evi,tyjo, seš fakt šikulka a máš vytrvalost ( já blog psala snad 2 roky,ale pak to vzdala)... Chodím se kochat inspirovat co vše dokážeš stíhat a obdivuju důslednost - zero waste, šití....
    A jak dovedeš zútulnit každé místo...
    Otázka - do Brna se neplanujete vrátit?
    Měj se " sluníčkově" Miki
    miki.f@email.cz

    ReplyDelete
  28. Je to tady pro mě naděje, že i se třemi dětmi může člověk něco dělat. Jak to děláš?
    M. (marketa.krckova@post.cz)

    ReplyDelete
  29. Milá Evi, blahopřeji k výročí. Nechce se mi věřit, že je to už táák dlouho. Váš blog mám opravdu ráda, stejně jako Vaši rodinu. :-) Ráda se u Vás inspiruju tvořením. Jste velice šikovná, já za Vámi velmi pokulhávám (na obě nohy). A co mě hodně těší, je Váš nenásilný přístup k odpadům. Taková neagresivní osvět. Díky za Váš blog a přeji spoustu nápadů, sil a spokojených čtenářů.
    (ji.tess@seznam.cz)

    ReplyDelete
  30. Posilam pozdravy, sleduji Vas celou dobu mame podobne stare deti. Jen u nas jsou dve to prostredni jsme nestihli. Obdivuji, ze mate dlouho vydrz v blogovani. Moc rada sleduji. A moje otazka je? Ja kdyz siju tak to u nas vypada jak pi boji prkno stabilne v obyvaku. Stroje jsou soucasti obyvaku a siji jen po nocich uz chodim do prace. Jak je to u Vas? Nositko jsem vubec nesila mame dva kluky a ty tohle vubec nebralo.

    ReplyDelete
  31. Dobrý večer, gratuluji k blogovému výročí:) a upřímně Vás obdivuji, sleduji Vás asi 3 roky co jsem doma s nejmladší dcerou a říkám si, jak to vše stíháte, tak nějaký recept na to:) Jitka (ji.jezkova@seznam.cz)

    ReplyDelete
  32. I já sem ráda nakukuju, obdivuju hlavně šití, tvoření a baví mě tipy na cestovaní/výlety/akce. Líbí se mi i styl vašeho bydlení 😉 a snažím se nesrovnávat s chaosem u nás a pocitem, že nic nestíhám, spíš se snažím inspirovat, že i se třemi dětmi mi to možná jednou trochu půjde. Zajímalo by mě, jak jste se dostala ke své práci, ta je pro mě přeci jen lehce netradiční. Katka (egrmaierova@email.cz)

    ReplyDelete
  33. Milá EVi, krásné blogové narozeniny ti přeji.
    Moc ráda k tobě chodím na kukandu, obdivuji tvé šití, kochám se u dek, smekám u stěhování, taky jak zvládáš nemalou rodinu a práci, blog, cestování..
    Jak ses dostala k šití(vzhledem k práci asi nejsi vyučená švadlenka, takže si dělám iluze, že se třeba taky naučím šít:-)
    Krásné dny přeji.
    Bohunka

    ReplyDelete
  34. Diky tomuhle blogu mam uz mesic doma pileu, nahodou jsem ji objevila u nas v kvetinarstvi☺ Uz se tesim, az bude mit nejaka miminka, jen se bojim abych ji pak neznicila. Mate tip jak ji setrne oddelit? (psenickova.lenka@post.cz)

    ReplyDelete
  35. Evi, deset let, to už je kus života !
    To budeš mít asi i jeden z nejstarších blogů ;-)
    Nicméně já jsem ráda chodím nakukovat už nějaký ten rok také :-)
    Obdivuji Tě jak zvládáš během krátké doby stěhování z Prahy do Brna a zpět.
    Také tvoje preciznost je úžasná !
    Třeba tolik hexagonů ušiješ v ruce , než vznikne deka :-o
    Mimochodem tvé deky jsou vždy originální a precizní !
    Taky Jájík se narodil přibližně ve stejném období jako můj Šíma a z Jů a Jo už jsou najednou slečny parádnice :-)
    Je tu hezky, je tu milo :-)
    A ty bezooblové pytlíky už šiju nějakou dobu také, ale zatím stále nejsou ušity :-o
    Takže si o ně moc ráda zasoutěžím !
    Kaktus by skončil u dcery pokojíčku , tam by snad vydržel její péči ;-)
    Měj krásné dny !
    Ilona.Rezaninova@seznam.cz

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.