26.11.17

Vzhůru do Národního

Chtěla bych poděkovat dvěma skvělým ženám. Mužově sestřenici za nápad koupit sobě a holkám rodinné předplatné do Národního divadla. Nikdy by mně to nenapadlo a přitom to tak člověku usnadní život, když nemusí shánět vstupenky na každé představení zvlášť. 


A  svojí mamince. Protože všechny ty krásné šaty na fotce jsou její práce.  Holčičí i ty moje. Mami, děkuji. Jsou nádherné. Navíc jsem  krásně ladila k interiéru Stavovského divadla i kostýmům mořských panen :-) 

Mami neboj, do divadla jsme šly v zimních botách a do střevíčků jsem se přezuly až v divadla. 


K představení Malá mořská víla musím napsat, že to bylo NÁDHERNÉ. Výjimečně jsem vkládám pár fotek z webu Národního divadla. Scéna i kostýmy byly překrásné. Příběh byl dojemný, určitě jsem nebyla jediná, kdo byl ke konci rád, že v hledišti byla tma tmoucí. Na holky to také silně zapůsobilo. 


Princ a jeho kamarádi chystající se sérfovat na mořských vlnách.


Čarodějnice byly hned dvě.


Víla proměněná v mořskou pěnu. Ach, holčičky vzdychaly krásou a já s nimi.

19 comments:

  1. Sluší Vám to moc, všem třem!:) A šaty jsou úžasné, máte ten šicí um prostě v rodině:) Už se moc těším, až Josífek povyroste a taky ho vezmeme do divadla:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veroniko, děkuji. Je moc fajn s dětmi chodit do divadla. Do Národního i na různá malá představení.

      Delete
  2. Díky moc za díky. Moc vám to sluší. M + T

    ReplyDelete
  3. Jste krasne! A hlavne tobe to moc slusi, saty jsou paradni!
    To jste byly dnes? Ales byl s klukama ve Stavovskem vcera na Modrem ptaku, jste se skoro minuli ��. Musime vybrat neco spolecne priste.

    ReplyDelete
  4. Vám to tak sluší! Holky jako na přehlídku, šaty jsou opravdu krásné. Představení vypadá božsky, úplně chápu to nadšení

    ReplyDelete
  5. Evo šaty jsou nádherné, maminka je šikovná.

    ReplyDelete
  6. To je taková nádhera už jen z fotek! Myslím, že mám další důvod vzít děti do Prahy. A vám třem to moc sluší, před babičkou smekám!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naživo je je ještě větší krása. Nikde na fotkách není vidět, jak zajímavě a přitom jednodušše jsou řešená obloha. jen ta scéna i kostýmy stojí za návštěvu.

      Delete
    2. Už jsem objednala lístky ;-) A těším se na březen!

      Delete
    3. To je tedy rychlost! Ať se vám představení líbí!

      Delete
    4. My dětem výlet do Prahy slibujeme dlouho, jen muž města nemá rád. Tohle pošťouchnutí se hodilo a tatínek to bude muset zvládnout...

      Delete
  7. Jste krásné, holky.
    A to představení, z fotek, nádherné.
    Lenka B.

    ReplyDelete
  8. Evi, ty jsi kočka. Ty šaty jsou krásný a moc ti sluší. Jsou podle nějakýho střihu, nebo je to tvůj/maminčin výtvor?

    ReplyDelete
  9. Zuzi, díky. I když zrovna na téhle fotce mne ani vlastní rodiče málem nepoznali a maminka hned poznala, že se mi ta jediná věc, co jsem měla na šatech udělat moc nepovedla. (Zahýbala jsem lem a bála se vzít na tu vlněnou látku žehličku a podle toho to dopadlo).

    Ten je střih je z Burdy 8/2018. Láska na první pohled. Ač to nevypadá je docela sofistikovaný. Ta Burda je vůbec moc povedená. Je tam krásný kabát, sukně a ještě jedny šaty.

    Ty šaty by si zasloužily samostatný příspěvek. Až s maminkou doděláme pořádně ten lem, tak se nechám vyfotit, aby mě i rodiče poznali a pak sem o nich napíšu.

    ReplyDelete
  10. Je, úplně jste mě nalákala! To by byl pro naše holky zážitek. Jen si nevím rady s místem. Od jaké ceny už místa nebrat? Nebo kde jste seděly vy? Děkuji.

    ReplyDelete
  11. My jsme seděli v 10 řadě uprostřed a viděly jsme krásně. První tři řady mi přijdou moc blízko, člověk si pak ani neužije ty celkové pohledy. Malé děti si můžou půjčit speciální polštář/podprdelník, aby byly výš a líp viděly.

    ReplyDelete
  12. Děkuji za odpověď! Ty polštáře jsou fajn nápad. Nějak to ještě promyslim, pro nás z Krkonoš je to přeci jen výlet na celý den. A abych taky začala přemýšlet ó šatech pro sebe! Ty vaše jsou vážně úžasný!!

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.