1.7.17

Prázdninová pauza podruhé


Už jsou zase tady - prázdniny. Děti se na ně tak těšily a já se spíš děsila. Letošní náplň je pro nás stejná jak loni - dovolená v Chorvatsku, stěhování, pobyt matek s dětmi na chalupě. K tomu si přidám pár dní v práci a na závěr aklimatizační týden s dětmi v Praze, aby si zvykly na pražský hluk, shon, smog a hlavně na nové bydlení.

Stěhujeme se blíž ke škole, kam v září zamíří obě naše holčičky. Byt bude menší, ale utěšuji se tím, že si budeme blíž. Jako jeho velkou výhodu vidím právě tu blízkost školy, zelenou zahrádku ve vnitrobloku, více zeleně v blízkém okolí, krásnou podlahu v kuchyni, výhled do zeleně z kuchyně, lidské měřítko místností, stropů i dveří. Těším se, že si ho pěkně zařídíme a doufám, že v něm zůstaneme alespoň dva roky ale zároveň ne více než 5 let.

Starý byt ani jeho okolí mi moc chybět nebudou, jen obchod s věčně usměvavými Vietnamci ve vedlejším vchodu, po tom se mi zasteskne. Milí mladí manželé nám už věnovali několik banánovek a jejich milé a vtipné (pro někoho možná vlezlé)  komentáře našich nákupů mi nejednou zlepšily náladu.

Na fotce je mé šití sbalené do banánovek, nové látky na podšívky a parádní tričko z druhé ruky pro Jáíka. K šití se letos v létě moc nedostanu, snad stihnu aspoň ušít pár dárků a hlavně závěsy a záclony do nového bytu.

Takže končím na dva měsíce s blogováním. Zítra si odinstaluji Instagram z mobilu, tahle aplikace nedělá mé psychicky vždy úplně dobře a neuškodí mi si od ní na chvíli oddychnout.

Přeji vám všem krásné léto, hlavně společně strávené chvíle s rodinou a přáteli. Báječné prázdniny všem!


5 comments:

  1. Hezky si užijte léto a hodně sil do stěhování :-D

    ReplyDelete
  2. Evi, krásné prázdniny přeju!

    ReplyDelete

  3. شركة المثالية للتنظيف - المثالية للتنظيف بالمنطقة الشرقية تسعد بتقديم خدماتها المتميزة للتنظيف ومكافحة الحشرات بالمنطقة الشرقية فتعد الشركة المثالية للتنظيف بالدمام والخبر والقطيف والجبيل والاحساء وسيهات وجدة
    اتصل الان واحصل علي خدمات شركة المثالية بخصم 50% لجميع خدماتها الاتية

    المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    المثالية
    شركة المثالية للتنظيف بالاحساء
    شركة المثالية للتنظيف بالقطيف

    اذا اردتم التعامل مع شركة المثالية للنظافة الشاملة بالمنطقة الشرقية تواصلوا معنا علي وسوف تحصلون علي خدمة لائقة باسعار مناسبة فتعد اسعار المثالية للتنظيف رخيصة ومناسبة لجميع عملائه

    ________

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.