5.4.16

Pro babičky z jarní zahrady

Bohužel všichni tři nemocní. Jó a Jáík s rýmičkou, u Jó to bude asi alergická pylová stejně jako u mě. Jů se vrátila viróza a má zase horečky.

Jů usnula vyčerpána horečkou.


Jáíkův polední spánek, letos první v houpací síti.


 Jó rovnala botky určené na prodej/rozdej.

Jáík dovádějící.

Všichni tři sledující Popelku aneb konečně chvilka klidu pro matku (rozuměj chvilka v klidu posbírat, složit a roznést prádlo, uvařit večeři, dát Jáíka asi pětkrát neúspěšně čůrat ke kytičce, uklidit zahradu).

7 comments:

  1. Evi, ten klobouček jsi určitě šila, že jo. Podle jakého střihu prosím?
    A přeju vám, ať jste zdraví.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zuzi, kloboucek jsem sila podle zvetsrneho strihu z Burdy. Je tak na 2-3 lete dite a mym detem vzdy pekne sedi. Dekujem za prani. Snad uz tomu bude konec.

      Delete
    2. A číslo Burdy bys dohledala? Děkuju.

      Delete
    3. Zuzi, je to Burda 7/2008, ale klidně ti ten střih pošlu poštou, v Burdě jsou jen velikosti pro obvod hlavičky 42, 46, 48 cm, Já si střih zvětšila na hlavičku asi 50 cm. Zkusím se o víkendu ušít. Jáík ještě jeden klobouček uživí a my je hrozně ztrácíme. Dokonce jsem o kloboucích napsala článek http://evule-kotule.blogspot.cz/2012/01/justynciny-klobouky.html :-)

      Delete
  2. Prý čím dřív se alergie objeví, tím je větší šance, že v dospívání zmizí. Aspoň, že léky fungují mnohem lépe jak dřív... Ať jste brzo zdraví! Hana M.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, jsem zvědavá, co to nakonec bude.

      Delete
  3. Ti jsou úžasní! :-) A přeji brzké uzdravení!

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.