24.11.15

Konec holobytu

Po bezmála třech letech jsme pověsili dva obrázky s fotkami, které ležely v banánové krabici více než čtyři roky. Konečně se nám ta ložnice trochu zabydluje jinak než pohozenými svršky. Nejdřív se objevil závěs z tmavě modrého sametu, který nepropustí ani foton, pak dubový pařez dodávající ložnici specifickou vůni vysychajícho dřeva a nyní dva obrázky.

V jednom rámečku je naše svatební fotka (co jiného do ložnice, že, Jáík několikrát denně na fotku ukazuje a velmi nahlas chrochtá), v druhém tři fotky Jů coby miminka. Druhorozená Jó to těžce nese a požaduje výměnu jedné Jů za sebe a druhé Jů zaJáíka. Přemýšlím, jestli mi to trvat zase tři roky čili do doby, kdy už na mě bude tlačit i Jáík, nebo se pochlapím a fotky nechám vyvolat společně s fotkami pro babičky, které dostanou pod stromeček.

6 comments:

  1. Moc hezké je to. A než jsme dočetla, že na těch fotkách je Jů, myslela jsme, že je to Jáik. :o))) Lucie

    ReplyDelete
  2. Vyvolat teď. Na takovéhle "strašné nespravedlnosti" z dětství se nezapomíná... ;-)

    ReplyDelete
  3. Pondělí, já se vynasnažím to o víkendu napravit, bude to náročné vybrat tři pěkné fotky těch našich dětí. Hlavně musí být na fotkách všechny stejně staré, jinak bude další "strašná nespravedlivost" na světě.

    ReplyDelete
  4. Na první pohled jsem si řekla, že jsou tam tři různé děti. Vyvolat hned.

    ReplyDelete
  5. Evi, prosím, kde mohu v Brne sehnat samet na zaves? Potrebuji vyrobit nepropustne zavesy. Diky moc za tip.

    ReplyDelete
  6. Kristo, samet jsem koupila v Karsu na cejlu u Intersparu. Je docela drahý, zatemní leda ten tmavý, bílý asi ne. Dají se koupit i speciální zatemňovací látky (možná ji mají i v Karsu, to nevím, já ji kupovala v Zipps vedle Městského divadla). Na sametu s emi líbí ta přírodnost, ty speciální zatemňovací jsou prostě umělé.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.