14.11.21

Děkuji za návštěvu výstavy a zvu na komentovanou prohlídku

Se zpožděním děkuji i tady všem, kteří přišli minulou neděli na naši výstavu. V sobotu přišlo 60 lidí, v neděli 82. A právě těch 22 bylo navíc byl nadstandard -  kolegyně, její rodina a k tomu 18 mých blízkých, ať už z rodiny nebo z on-line světa. Konkrétně děkuji Janě, Katce a Kláře

Kolegové slíbili poskytovateli grantu 1500 návštěvníků. Počítala jsem to, je to 30 návštěvníků na den. Nezdá se to jako moc, ale výstava je komorní, otevřená jen ve všední dny, poněkud schovaná. Nevystavuje díla žádného známého umělce a propagace v médiích i na sociálních sítích je minimální, přičemž v Praze se to výstavami jenom hemží. Přilákat lidi proto není v snadné, v době sílící epidemie asi ještě těžší. Každý se tedy počítá (viz. foto :-). 

Chtěla bych Vás pozvat na komentovanou prohlídku s restaurátorkou miniatur Olgou Trmalovou. Prohlídka se koná v úterý 16.11. ve 14:00. Vstup zdarma. Rezervace nutná na emailu studickova(zavinac)ssc.cas.cz nebo můžete napsat i na můj email eva.koci(zavinac)iic.cas.cz . Při vstupu na prohlídku bude kontrolována "bezinfekčnost" podle aktuální podmínek a je nutné mít respirátor. 

Potěšující je, že výstava bude otevřená i v období vánočních prázdnin - 27.-30.12. Takže si tam můžete odskočit se zahřát při procházkách Prahou s rodinou nebo přáteli. Jednou z velkou výhod je právě poloha přímo naproti Národnímu divadlu, druhou výhodou je vstup zdarma :-)

1 comment:

  1. Dnes jsme na té výstavě byli. Je skvělá, moc se nám líbila, otevřely se nám nové obzory. Děkujeme.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.