Vracím k naší dovolené u Baltu. Tentokrát s tématem pečení v Omnia oven. Možná se vám to bude zdát divné, ale pečení "naostro" jsem se moc těšila. Vařit a péct na cestách je něco jiného než dělat to samé doma. Je to o dost náročnější - v obytném autě máte méně prostoru, omezený počet kusů nádobí, omezené zásoby a někdy i značně sníženou chuť něco takového vůbec podnikat, což o mně naštěstí pro mne i zbytek rodiny neplatí.
Na to, až si vyzkouším Omnii u Baltu, jsem se vysloveně těšila. Zajímalo mne, jak bude pečení na propan-butanovém vařiči fungovat. Bohužel jsem byla zklamaná. Vařič v našem autě má nižší výkon než vařič u nás doma (což asi nikoho nepřekvapí), ale i než vařič na lodi. Všechno vaření a pečení tak trvá déle než jsem zvyklá. Moc příležitostí k pečení jsem bohužel neměla, ale vždy jsem pekla spíše na nižší výkon vařiče a to byla asi chyba. Příště zkusím péct nad silnějším plamenem.
No comments:
Post a Comment
Děkuji za Vaše slova.