8.4.21

Jelení příkop, druhý pokus

Procházku do Jeleního příkopu jsem naplánovala hned, jak jsem se o jeho znovuotevření po několika letech dočetla v médiích. Páteční pokus nevyšel, tak jsme to zkusili v sobotu dopoledne.




Bohužel průchod pod Prašným mostem, na který jsem se těšila, nebyl otevřen. Třetí pokus to jistí, ale asi si budeme muset zase pár let počkat ...

2 comments:

  1. Evi, to je vtipné, na Velikonoční pondělí jsme taky byli v Prokopském údolí a včera jsme taky mířili do Jeleního příkopu. Ale nějak jsme špatně pochopili informace o otevření/uzavření, takže když jsme vyšli po zámeckých schodech k bráně, byla zavřená, a Jižní zahrady sice otevřené, ale ne k průchodu... Tak jsme nakonec skončili na Letné :-) Nicméně předtím jsme stihli ještě skřítkovskou bojovku ve Vojanových sadech, a ta byla moc fajn https://www.mlp.cz/cz/novinky/1441-tajny-zivot-skritku/. Pávi se zrovna naparovali o 106, takže děti měly velký zážitek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jani, děkuji za tip hru ve Vojanových sadech. teď je ideální čas na jejich návštěvu - magnolie už pomalu kvetou.
      S otevřením/zavřením Hradu je to složité, jak nejsou jednotlivé zahrady průchozí, tak je velmi těžké se do nich dostat. Odcházet složitě celý Hrad se člověku opravdu nechce. Už aby byl Hrad zase přístupný veřejnosti tak, jak to bylo dříve.

      Delete

Děkuji za Vaše slova.