25.5.20

Retro větrníky v celé své kráse :-)


Poslední dobou se mi vůbec nedaří fotit. Tak aspoň takto. Větrníky v našem domácím chaosu. Přestavujeme dětem pokojíček a půlka jejich hraček a knížek je v obýváku.

PS: Z Jůiny třídy nastoupily do školy dvě děti, z Jóiny čtyři. Jůin třídní se tváří, že jsem nejhorší matka roku, když místo jeho "zábavných" křížovek preferuji klasickou výuku. Obě holky přišly ze školy spokojené i přes všechny ta hygienická omezení a pochvalovaly si , že se jim takhle daleko lépe učí. 

7 comments:

  1. Parádní deka, Evi.
    V naší malé škole je to tedy naopak, ze 44 dětí, kterých se nástup týkal, nechodí do školy jen dvě. Učitelé srší nadšením a naše děti po dnešku úplně ožily.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bych si to představovala, překvapilo mne, jak málo dětí u nás nastoupilo, přitom on-line výuka kromě angličtiny vůbec žádná :-( Oběma holkám to taky ve škole svědčí.

      Delete
  2. V Brně je to přešně naopak :-). Hana M.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi je to škola od školy, ale překvapilo mne to.

      Delete
  3. Evi krásná deka a i ta fotka je super. U nás šlo do každé třídy patnáct dětí a jak my, tak děti jsme šťastní. Dvě děti ve třídě, to je překvapení, ale možná ostatní rodiny zůstaly mimo Prahu. My za účelem záchrany duševního zraví všech raději na měsíc chalupu opustili, i když tam bylo krásně. S těmi milými pančelkami se dětem učí líp a nevymýšlí miliony důvodů, proč školu nedělat. Moc zdravím a jdu se projít blogem, dlouho jsem tu nebyla a tady přibylo tolik krásného. Jitka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jitko, přesně tak, našim dětem se s pančelkami učí lépe. C

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.