7.11.19

Podzimní várka nosítek

Po dvou týdnech konečně celý den strávený doma. Žádné vstávání o půl šesté, které mne ubíjí. Místo hodinové cesty do práce, hodina úklidu domácnosti. Je to na ní až neskutečně poznat a to jsem jen přenášela věci z místa O do místa D, trochu poklidila místo D a vyluxovala celý byt. 


Sluníčko za okny mne konečně donutilo nafotit nosítka, která mi tu už nějakou dobu leží. Jsou ušitá z panelové látky s obrázky velkými jako hlavní díl nosítka na panenky.






Černobílý obrázek lze kombinovat prakticky s jakoukoliv barvou. Jestli se vám některé ze zvířátek líbí, napište mi, mám každé ještě minimálně jednou a můžu nakombinovat barvy na popruhy dle vaší volby. Klidně každý jinak barevný.


Na Vánoce jsem nachystaná a ještě pár nosítek přibyde, aby bylo z čeho vybírat.

7 comments:

  1. Evo, ty jsou úžasné. Škoda, že už doma od Vás jedno máme a dcera už je velká na to, abych jí pořídila ještě jedno.
    Tereza

    ReplyDelete
  2. Evi, jsou nádherné. Taky je mi líto, že už nemám koho obdarovat.
    S úklidem jsem na štíru. Je to vyčerpávající a v podstatě činnost, kterou nikdo neocení a viditelná je jen chvilku. Návštěvy si vždy vyberou dobu, kdy už to není poznat. CHm.
    Krásné dny. Lenka B.

    ReplyDelete
  3. Uuaaa, potrebuju to z posledni fotky, to co je na spalku jako uplne horni na pyramide. Klidne s prirazkou, ze jsem ani nepozdravila, ale to musime mit!
    Evule, obdivuju vas neskutecne siroky zaber a tu pohodu.

    ReplyDelete
  4. Jo, a asi nejaky kontakt na me.
    Slunecni.boure@centrum.cz
    A dekuju a drzim palce a fandim, at ve svem blogu pokracujete i dal, uz vas moc neni, vas, odvekych blogerek.
    Kazdy obcas potrebuje potesit a povzbudit a to ja cerpam tady od vas.

    ReplyDelete
  5. Dobrý den líbilo by se mi vaše oranžové nositko s medvědem a zajímá mě, zda je možné doplním ještě hrudní špínu a zda je bederní pas polstrovany?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobrý den paní Pavlino, hrudní sponu je možné za příplatek (40 Kč) doplnit. Ramenní popruhy, hlavní část nosítka i bederní pár jsou polstrované. Bederní pás ale není tak hodně polstrovaný jako u nosítek na děti.

      Delete

Děkuji za Vaše slova.