8.9.19

První zářijový týden


Byl náročný, ale ne kvůli dětem a jejich ústavům. Tam už jsme zavedení a všechno zapadlo do starých kolejí.


V úterý měly holky společnou oslavu narozenin. Musím se pochválit, za skvělý nápad (bez ironie) uspořádat oslavu hned začátkem září, kdy ještě děti nemají žádné kroužky. Oběd a dort u nás doma, odpoledné tvoření v keramické dílně.


Holky si užívaly jemnou práci rukou, Jáík na to šel spíš sportovně.


Cedulky nad pytle s tříděným odpadem k nám na chalupu. Moje práce.


V sobotu svatba mužova bratrance v Krkonoších. Krásná, dojemná, v kostele. Škoda, že tam můj muž nebyl. I když mne to mrzelo, bylo moc fajn vidět po delší době zase celou jeho rodinu.



V neděli jsme se prošli Stezkou korunami stromů v Jánských Lázních  Bylo to docela fajn, ale rychlý oběd v tamější restauraci byl fakt nic moc. 


Všechno (aspoň pro mne) spravila návštěva u mého školitele doma a hlavně procházka se psem po obřím vesnickém sadu. Ty nejprostší věci jsou nakonec stejně nejvíc.

Druhý zářijový týden mne děsí. Hned v pondělí mám být na dvou třídních schůzkách zároveň. Ale když jsme zvládla sama odřídit trasu Praha-Jánské Lázně a zpět, tak snad zvládnu i tenhle týden.

Hodně sil všem! 

2 comments:

  1. Evi, my máme dát troje třídní schůzky - pravda, jsme na to dva, ale stejně nevím, kdo to takhle vymýšlí. Nechce se mi věřit, že jsme na celé místní ZŠ jediní rodiče se třema...
    Tak ať je to co nejvíc v klidu!
    I.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky nevím, jak se má dělat. Hlavně,že jsou děti zatím docela bezproblémové.

      Delete

Děkuji za Vaše slova.