4.12.18

Cesta na sever X


Abychom si jako rodiče napravili reputaci, navštívili jsme poslední den naší cesty dánský Legoland. V průvodci jsme vyčetli, že lístky do Legolandu je lepší koupit pár dní předem, jsou pak levnější.




Legoland je vlastně takový zábavní park, který využívá motivy z Lega. Nikdy jsem v žádném podobném parku nebyla a tak jsem se trochu bála, jak to na mne bude působit. Většinou na velmi rychle rozbolí hlava, ale tadymne bolely mne spíš nohy. Líbilo se, že tam byl poměrně klid, kromě jedné princezny jsme nepotkali žádnou obživlou postavičku a lidé se k sobě chovali ohleduplně.




Minizahrádka v minilandu.


Ministrom s koťátkem. najdete ho? Být zahradníkem v Legolandu je výzva! Berou přednostně bonsajisty (či jak se říká odborníkům na bonsaje).



Moje první horská dráha v životě. To byla jízda. Celou dobu jsme děti a já křičely. Když jsme dojeli domů, tak muž, který jako jediný nekřičel, říká: " No, ty vole."



Tahle show byla výborná! Herci/skokani do vody u ní vlastně ani nemluvili a bylo to fakt velmi vtipné.Viděli jsme ji dvakrát.


Byla sobota a u nejatraktivnějších atrakcí se tvořily dlouhé fronty. Pro děti tam měli na hraní překvapivě nachystané Duplo, aby jim čekání líp ubíhalo.


Akvárium.


Lego obchod nakonec. Děti měli povolenou jednu hračku.



Líbilo se nám tam všem, dětem i dospělým. Příště musíme jít na dva dny. Děti si přejí spát v Lego kempu :-)

PS: Příště bude už jen přehlídka svetrů.

5 comments:

  1. Tam jsem byla s rodiči v roce 1992! a doteď na to mám krásné vzpomínky:-)

    ReplyDelete
  2. Nikdy jsem po Legolandu netoužila, ale odteď už po něm toužím. Nebo teda už od letních cestopisů. Moc díky za skvělou inspiraci i za odvahu s dětmi takhle cestovat. Dává mi to naději, že jednoho dne taky vyrazíme :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barčo, když zvládáte s dětmi jezdit na kolech,tak autem je to fakt pohodička. Taky jsem do legolandu šla jen kvůli dětem, ale nakonec jsem si to užila stejně jako ony.

      Delete
  3. Tak se mi zdá, že bych legoland asi taky zvládla. :-) Ráda čtu Tvoje cestovací zápisky, děkuju. Kl.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.