8.12.16

Tvoření po výstavě



V týdnu máme pravidelně jediné volné odpoledne, kdy vyzvedávám holky po obědě a někam vyrážíme . Většinou na hřiště. Tentokrát to bylo za kulturou. Na výstavu Celník Rousseau do Národní galerie. Na výstavě se nesmělo fotit (ale pár krásných fotek najdete i tak u Kláry). Pokud váháte, jestli tam jít s dětmi, tak se nebojte, všichni na nás byli milí a nikoho jsem třemi malými dětmi nepohoršovala. Výstavou jsme sice trochu proletěli, ale i tak to stálo za to. pro mne i pro děti.








Nakonec již tradičně pár fotek pro babičky. Jáíka po chvice laškování s nůžkami, zaujalo něco úplně jiného než tvoření.

3 comments:

  1. To je fajn, že jste si to užili! Jo a ty moje dvě "ukradené" fotky - viděla jsem fotit jednoho pána mobilem, vytáhla svůj foťák - to moc pokoutně nešlo - mrkla na pana hlídače a pronesla "bez blesku"? - on pokrčil rameny a mírný úsměv jsem si vyložila jako že smím... Jen holky se, když slyšely cvaknutí, strašně pohoršovaly, že se to přece NESMÍ! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klárko, já se na to focení ptala (přehlédla jsem na rozdíl od Jů obrovskou cedulku na pokladně) a paní říkala, že si někteří majitelů obrazů fotografování vysloveně nepřáli. Obraz na Tvých fotkách patří NG, takže to není vlastně žádný problém ;-)

      Delete

Děkuji za Vaše slova.