11.12.16

Nedělní poledne


Na víkend za námi přijeli přátelé s dětmi. Naši stateční mužové se ujali všech sedmi dětí a vzali je do Muzea lega na Národní 31. My s kamarádkou jsme vyrazily na výstavu Jana Kaplického do Tančíčího domu. Cesta vedla nečekaně přes Dyzajn market, kde jsme nechaly většinu hotovosti a na výstavě raději platily kartou.




Na výstavě se mohlo fotit :-), ale já jsem na to téměř zapomněla.  Takže místo "chobotnice" z lega jsem vyblýskla jen část výstavy věnovanou Kaplického rodičům a dva hrací stolky pro děti, úplně stejné u jakých si možná v tu dobu hrály naše děti.



V ceně vstupenky do galerie byl i vstup na terasu a hlavně drink v baru v 7. patře.  Drink v našem podání bylo preso s mlíkem a, i když jsem plánovala vyfotit zrcadlovou podlahu, svoje nové boty a křišťálový lustr, tak urputný záchvat kašle mi v tom zabránil, musela jsem vypít sklenici vody a šup rychle na terasu na čerstvý pražský vzduch. 




EDIT: Mrzí mě, že jsem zapomněla vyfotit "kliku" Tančíčího domu, mají tam krásné tenké madlo.

 Cestou za dětmi jsme obdivovaly hřiště u Mánesa, vypadá barevně a dyzajnově. O zbylé části víkendu zase zítra. Náš sobotní cíl je vidět na fotce s hřištěm a myslím, že není těžké jej odhalit.

2 comments:

  1. Krásně jste se měli! :) A to hřiště, to mě nadchlo i zdálky. Zbožnuju hřiště, co jsou úplně jiná než ostatních 99,9 procent v republice :) krásný advent.. Bára

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barco, my ny to hřiště koukaly jen zdálky. jsem zvědavá, jaké bude zblízka, ale to prozkoumáme nejdřív v lednu.

      Delete

Děkuji za Vaše slova.