6.11.16

Výlet do Sv. Jana pod Skalou


Sobotní počasí bylo nic moc - celý den zataženo, ale to nás neodradilo od výletu. Původně jsem zamýšlela, že pojedeme autobusem tam a vlakem zpět, ale rozhodla jsem se šetřit nám rodičům psychické síly a tak jsme vyrazili autem do Vráže u Berouna. Zaparkovali jsme ve vesnici, ale ještě lepší by to bylo za vsí u hřbitova. Odtamtud jsme vyrazili po žluté značce. Inspiraci k výletu jsem získala od Monči.


Jó má momentálně ksichtíkové období.


Jů zase ztrácecí. 


To není další ksichtík, to je úsměv od ucha k uchu.


Obvykle na to zapomínáme, ale protože nyní vytvářím vzpomínkové fotoknihy, neopomněli jsme fotit společné fotky.

A u vrcholového křížku jsme dokonce celé rodinka i se žehličkou.


Někdo si oblíbí plyšového medvídka, někdo plastovou žehličku. 


Nakonec společná svačinová. Výletům zdar!

6 comments:

  1. Děkuji za nádherné optimistické obrázky při pondělku...nejsem sice přímo vaše babička, ale radost mám taky.....Já zase dostala fotku vnoučka s kafemlejnkem....mašinkou...Takže spokojenost veliká....hezký den všem.

    ReplyDelete
  2. Jéé, to je krásná připomínka krásného místa. Dávám si na seznam budoucích výletů. :) Plastová žehlička nám u jednoho z dětí pomohla překonat předlouhé období vzdoru. Stejné dítě si dodnes s radostí prozpěvuje písem "Žehlení, žehlení..." :)

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky, žehlička pobavila :-)

    ReplyDelete
  4. Jéje, Svatý Ján, tam jsem byla na výletě během prvního těhotenství a zrovna cesta pekelně klouzala. Zkusíme někdy zopakovat za trochu lepších podmínek, poslední pokus (víkendový vandr s dětmi, měli jsme domluvené přespání na farní zahraně přímo v Jánu, ale zrovna tam byla nějaké setkání mnichů :)

    ReplyDelete
  5. Vám to sluší. A ty tvoje dlouuuhý nohy...

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.