Ovoce a zelenina v záclonách. Návod na ušití pytlíku najdete třeba u
Kuchařky ze Svatojánu.
Jabka v záclonách a červená čočka v bavlně. Sypké potraviny na váhu se dají koupit třeba v CoutryLife kousek od Kulaťáku, všechny jsou v biokvalitě. Přesně na druhou stranu od Kulaťáku je malý obchůdek, který si pamatuji ještě z dob vysoké, kde mají nebio luštětiny, kuskus, bulgur a rýži v obrovských látkových pytlích (jako v Amélii z Montmartru, pamatujete si tu
scénu?).
Nakonec jedna fotky pro babičky aneb pečeme tvarohový koláč.
Já se zatím rozhlížím po vhodném materiálu a vy už "pytlíkujete" ve velkém. Moje babička uchovávala luštěniny ve lněných pytlíčcích a ten pocit ponořit ruku ... :o)
ReplyDeleteAranel, já na materiál čekala asi měsíc než jsem si u nějaké babičky vzpomněla. My záclony nepoužíváme, ale nechtělo se mi kupovat nový ani secondhandový materiál, když jsem věděla, že někdo v rodině je má.
ReplyDeleteA to noření rukou, to miluju.