23.10.15

Podzimní pyramida


První podzimní pyramida.

Zpracovala jsem část látek nakoupených minulý týden, pár látek ze zásob. Budou-li děti v noci dobře, tak brzy přibudou další.

4 comments:

  1. Jste skvělá. Jako opravdu nechápu, kde ten čas berete. Kolik hodin denně spíte? Já mám kousky dva ( a je pravda, že ta mladší se budí stále xkrát za noc), ale prostě nezvládám to. Když už večer usnou, nedokážu se na šití přeorientovat. Nechce se mi. Potřebuji k tomu denní světlo. Jenže když spí po obědě, tak se zase snažím trochu udržet pořádek v domě. Lucie

    ReplyDelete
  2. Lucie, vážně není co obdivovat. Spím málo to je fakt, ale večer je v týdnu jediná část dne, kdy jsem sama bez dětí. Večer šiji jen jednoduché věci jako jsou nosítka, víc nezvládám, jsem hodně unavená a dělala bych chyby. Za světla se k šití dostanu jen výjimečně bohužel.

    ReplyDelete
  3. Evicko, muzu si jedno puntickove, uvnitr oranzove objednat? Napisu zitra mail. Ja uz nezvladam ani to jednoduche siti.

    ReplyDelete
  4. Klárko, jasně. Díky. Zato zvládáš chystat výstavy. Musíme se tam stavit cestou z chalupy. Já poslední dobou fakt celý den skáču jen kolem dětí a večer po uspání mám chvilku pro sebe.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.