17.9.14

Došita poslední plínka

Plenkovou výbavičku pro třeťátko mám hotovou. Dnes jsem s pomocí kráčející patky došila poslední kapsovku podle návodu od Jitu. Jen tu patku jsem si měla koupit dřív než na poslední chvíli (doslova, koupila jsem ji dnes v galanterii Iva na Lesné), našívání lastinu díky ní poprvé proběhlo bez zbytečných nervů. 

Veškerý materiál (PUL čtverce, suedecloth, suché zipy, lastin, patentky) je ze sijemdetem.cz. Kapsovek jsem plánovala ušít šest, ale na jeden z PUL čtverců se mi nevešly dva střihové díly. Také jsem nějak nepochopila, že si mám na každou kapsovku koupit jeden čtverec suedecloth a koupila si jen tři, takže jsem na dvě kapsovky musela použít bambusový aksamit. Každopádně mám došito a nemůžu se dočkat až je vyzkouším.


 Košíčkům na kolo/koloběžku/odrážedlo jsem upravila zapínání a přidala cvoky.


Jůiny výtvory. Zákaz telefonování, který nakreslila během jednoho mého delšího hovoru mě dostal.

3 comments:

  1. vy víte pohlaví nebo bude překvápko, ?já když se dívám na ty věci pro mimi, tak si jednou říkám holka, podruhé kluk. Vyplatí se ušití těch plinek? po holkách nemáš? Terka

    ReplyDelete
  2. Terko, ty plínky jsem šila, aby se líbily hlavně mně, když už budu přebalovat. Ušití se vyplatí, pokud si člověk nepočítá hodinou mzdu. Po holkách jsem je téměř všechny prodala.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.