12.7.14

306/365

Overal z čistého merina v námořnických barvách. Návod zde, pleteno z nedávno koupené příze Big Merino od Dropsu. Příze je jako pohlazení. neuvěřitelně hebká, plete se z ní krásně.

2 comments:

  1. Evo, overal vypadá krásně. Když tak koukám na ty tvoje příspěvky tak mě občas zamrzí, že jsem třeba malé neuháčkovala deku do kočáku - tu jsem háčkovala až pro malého. Na malou jsem začala plést a háčkovat až po porodu. Nějak jsem neměla sílu a hlavně jsem nechtěla nic dopředu dělat - dřívější špatná zkušenost. Vše se kupovalo tak 3 měsíce před porodem. Dřív ani kousek. No ale čas nejde vrátit a tak holt místo deky do kočárku malé uháčkuji přehoz přes postel a možná jednou až bude mít mimčo jí buď dám tu co jsem háčkovala pro malého nebo jí uháčkuji jinou, ale to je za hodně hodně dlouho.
    Měj se krásně a hodně takových krásných háčkovaných či pletených věcí na mimča. Jsou opravdu krásné a zahřejí nejenom u srdce.
    Tereza

    ReplyDelete
  2. A toto?!! Ty barvy?! Jej, člověk je chvíli mimo a unikne mu taková spousta krás. Evi, super, díky za pokoch:-) Opatruj se/holky/miminko, těším se moc a přeju všecko dobré. Pa J.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.