6.3.14

185/365

Včera jsem převlékala postele a prala. Mám ráda, když nám povlečení ladí všem dohromady. Jó spí ještě s námi v ložnici a Jů skoro každou noc přicestuje. Látku s drobnou kostkou a malými domečky kupovala moje babička, když jsme byly ještě malé, a ušila nám z ní povlečení. Maminka ho pak léta schovávala, aby ho v pravou dobu vytáhla. Já ho přešila na vhodnou velikost, ušila pár polštářků a peřinky do postýlky pro panenky.

2 comments:

  1. Evo tak to jsme na tom podobně, jak s povlečním, tak s cestováním. Malá k nám také chodí docela často. Naučila se nosit polštářek a občas si přinese i svoji deku.
    I když se pak hůř spí, ale jsou to nejkrásnější chvíle a až budou holky velké tak budum ještě rády vzpomínat, jak k nám holky chodili do postýlek.
    Terka

    ReplyDelete
  2. S úctou k chlapům, kteří se o nás starají....chtěla bych vidět jednoho takového, který by se věnoval 2 holkám tak jako ty a k tomu uháčkoval, ušil a jánevímconevytvořil desetinu toho co ty...takže...3 x fuj kritikám a 3 x jupí a dík za inspiraci...papap thereska...

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.