12.11.13

Co u nás děje

 Balíčky od nás v papíru z IKEA.
 V balíčku pro nás dorazila dřevěná polička na drobnosti. Jů z ní hned udělala mlejn pro princeznu Elišku.

Ložnice v námořnickém ladění. Deka šitá pro Jó sem zapadá lépe než k holkám do pokoje.

6 comments:

  1. tož dostat tak zabalený balíček a budu v 7 nebi :-) už jen ten obal by mi " stačil" paráda Evulko!

    ReplyDelete
  2. Balíčky jsou úžasné - výborný nápad s adresními bublinami :) ....a na tu deku se nemůžu vynadívat - vím, že se vám jednu dobu až tak nelíbila, ale mě příjde vzory, uspořádáním i barvami bezkonkurenční!

    ReplyDelete
  3. přesně, deka super. já mám ráda tady ten "klasický" patchwork, hranatý a jednoduchý. můj favorit mezi tvými dekami ale zůstává ta hnědo-meruňková, z látek po babičce (snad si to pamatuju dobře, ale ty víš, jakou myslím, že jo). a balíčky, jé, krása! mějte se, holky, hezky. j.

    ReplyDelete
  4. Děkuji mockrát. Už jsem si tu deku zamilovala, prošití fakt pomohlo. Já ty japonské látky kupovala s takovou láskou a nadějí, že jsem byla hodně zklamaná, že se mi ta deka nelíbí tak, jak si představovala.

    ReplyDelete
  5. Evo deka supr. Závidím. Šít moc neumím.
    No a potěšila mi i postýlka Vaší malé v ložnici. Kamarádka se mi stále ptá, zda jsem už malého přestěhovala do dětského pokoje. Jejich tam byl od 2 let. Nějak toho našeho 2 letého prcka nemůžu přestěhovat. Přijde mi na to ještě malej. Užívám si toho, že je u nás a hlavně rána, kdy se probudí vleze na mě a říkámi mami mlíko, pojď pusu - dá pusu a já vstanu a jdu dělat nutrilo. Fakt jsou to nejhezčí rána, jaké znám, i když bych raději ještě hodinku spala, ale jak dlouho to bude ještě trvat.
    Hezký víkend
    Tereza

    ReplyDelete
  6. Barvínku, na té postýlce ještě před 14 dny spávala čtyřletá Jů. pak se najednou přestěhovala do svého pokoje. Ve dvou letech nebyla schopná spát ve vlastní posteli, byť k té naší přiražené, natož ve vlastním pokoji. A já si to taky užívám, že s námi holky spí tak dlouho. ta pomalá rána s Jó jsou k nezaplacení. Ty čtvrthodiny mazlení a blbnutí pod peřinou.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.