1.10.13

Duhový kulich

Zima je za dveřmi. Objednávku z jara bylo nutné dokončit, neboť hrozilo, že jedné holčice omrznou uši Néé, že by bez něj nemohla žít, ale jejího druhé kulicha jsem dostala  jako mustr. Nejhorší bylo se pustit do pletení, měsíc nato zase do bambule. Kdyby nedorazila mužova maminka a nevzala holky na hřiště, tak není hotová doteď. Takhle jsem stíhala i průběžnou fotodokumentaci.

Pokusy o samofoto v koupelně. Tohle jsou ty nejlepší fotky :-)

PS: Přijímám objednávky. Už vím jak na to, tak nebudete muset čekat půl roku jako ona holčička.

12 comments:

  1. Ta je super! Asi si taky něco takového vyrobím:-)

    ReplyDelete
  2. Kulich je parádní a jak tak na něj koukám, úplně mi před očima vyskočila varianta, kterou asi budu muset udělat.. :o)

    ReplyDelete
  3. Děkuji.

    Stassy, jsem zvědavá na tvoje barvy.

    ReplyDelete
  4. Kulich je kouzelnej.
    Taky jsem prohrabala zásoby merina a začnu tvořit zimní čepičky.
    Na bambule jsem si pořídila bambulkovač a je supr.
    Jste šikovná, ještě že existuje internet a blogy, kam se člověk může podívat na krásné věci. A hlavně si nepřipadá jako exot, který pro děti plete a háčkuje. V mém okolí nikdo takový není a dost lidí mě bere jako cvoka, který ztrácí čas výrobou svetrů, čepic a ponožek. Proč to dělat, když v krámu se dají koupit daleko levněji, než to člověk doma vyrobí.
    Ale už nevidí, že tyto věci jsou kvalitnější a hlavně vyráběné z láskou.

    ReplyDelete
  5. a dala sis znovu melír, evi? už jsi jej měla docela odrostlý, ni?

    ReplyDelete
  6. Děkuji.

    Barvínku, bambulkovač zní dobře. Kdybych se pustila do více kulichů, tak by se i vyplatil.

    Jani, dobrý postřeh, melír mám už od léta. dokonce dočasně oživený neonově růžovou :-) Ty moje tmavé vlasy mi přidávaly léta.

    ReplyDelete
  7. Evo,
    já ho kupovala loni před Vánocema. Původně jsem zamýšlela uháčkovat červené kouličky na stomeček, ale nějak jsem to nestíhala a tak jsem si říkala, že udělám babmbulky. No a dělat 30 malých babmulek by normálně mě trvalo docela dlouho a z babmublkovačem jsem to měla hned. Letos možná budu dělat bílé.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. A bambulkovac je skvely pro deti. Ja tu sadu porizovala Stehynku a slo ji to perfektne - byla tehdy "stara" +- jako Ju. Tez doporucuju. A cena neni nijak zavratna, vzhledem k faktu, ze tam jsou udelatka na bambulky (tusim) v peti velikostech...

    ReplyDelete
  10. Vidím kulicha takhle http://rooster-hill.blogspot.cz/2012/11/na-jabkove-vlne.html , jen v duhových barvách. :o) Aneb díky, Jani, za Tvou věčnou inspiraci. :o)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.