27.2.13

Nový stůl

 Máme už delší dobu nový stůl. Vyráběný na zakázku z nerezové podnože a jasanové desky. Podobný mají se skleněnou deskou v IKEA, ale my jsme chtěli větší a dřevěný. Zamilovali jsme se do něj už před lety u našich kamarádů. Když jsme se přestěhovali pečlivě jsme vyměřili, jak velký stůl potřebujeme, jak je vidět z následujích fotek. Kamarádi nám také doporučili nechat si vyrobit designově stejný stůl v menších rozměrech, který se v případě větší návštěvy dá přirazit k tomu prvnímu. U prvního stolu jíme, u druhého píšu tato slova :-) Vzhledem k tomu, že náš jídelní stůl má 105x165 cm, tak ta větší návštěva bude muset být opravdu hodně početná.Máme i nové ikeácké židle.





3 comments:

  1. Prosim, z ceho jsou podsedaky na hnedych zidlich na predposledni fotce? Mam prave rozdelanou tuto Ikeackou latku a vypada to, ze mi zbude...prave tak na dva podprdelniky;) Dekuju Tereza

    ReplyDelete
  2. Terezo, nevím jestli správně rozumín Vaší otázce. ty podsedáky jsme kupovali před lety v IKEY, jsou to tyto http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/90098691/ . Poah na ně jsem šila sama.

    ReplyDelete
  3. Děkuju, šlo mi o obsah toho podsedáku. Látku na potah mám.,ale nemám, co do něj. Zatím. Tereza

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.