4.10.12

Proč je tak těžké něco vyfotit

Chtěla jsem dnes nafotit soví čepičky. Plán byl: pověsit si je sama na zábradlí, vyfotit, děti se zabaví samy neškodnou činností. Nebudou se mi do focení plést, nebudou padat z terasy apod.

Realita byla jiná. Čepičky mi na zábradlí pověsila Jů. Ona je to totiž její "šňůra". Dovedla bych to lépe, toje jasné. Taky bych tam jako bonus nepřidávala mokrou plínku, ale budiž.
Pořád to mohla být pěkná fotka, kdyby se nepřihnala Jó. Věšet prádlo zatím neumí, ale sundávání jí jde jedna radost. Vrchní fotka byla nafocena v 10:31:28, prostřední v 10:31:40 a spodní v 10:31:57. 

 Řeknete si, tak proč si to ta kotule nepověsí znovu a sama a líp. Protože v tu chvíli dostane Jů hysterický záchvat, že ta mokrá plínka je moc tlustá a ona ji neumí pověsit.



















Nakonec jsem čepky vyfotila rychle na jedné hromadě na stole. Rychle, protože k nim bylo nutné přidat téměř stejný počet čelenek a šroubovák.

7 comments:

  1. S dětma je vždycky veselo ;) Zátiší se šroubovákem je originální :o)
    Jinak soví čepičky jsou super.
    Ilona

    ReplyDelete
  2. Ja teda radsi fotky "zive", realne s pohybem. Jo a cepicky .... proste krasna sovi rodina.

    ReplyDelete
  3. Justý je ti čím dál víc podobná..:) Pěkný příběh...:)

    ReplyDelete
  4. Tenhle příspěvek mě moc pobavil, jako by to bylo u nás doma. Jen jsem teda ještě čekala, kdo z té terasy spadnul:) Moc zdravím do Brna! Jitka

    ReplyDelete
  5. Jito, máš pravdu tahle pointa tam chybí. Ona Jů pak spadla později, naštěstí ne z terasy, ale do truhlíku. Jó padá kontinuálně.

    ReplyDelete
  6. tenhle fotopříběh mě fakt pobavil! :D

    ReplyDelete
  7. Známe! :D A těší mě, že mají malé holky a malý kluci stejné starosti /já si pořád myslím, že holčičky jsou hodnější a sedí doma jak pravítka a nevydávají žádné zvuky, nevím proč?!, proto mě to těší/ Hezký víkend .) Čára

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.