5.1.12

123

Tak už postodvacátétřetí bloguju. Tentokrát se budu chlubit nejen svým, ale i cizím peřím. Začnu tím svým. Justýnka má nové pletené šatičky. Pleteno z Merina od Vlnapu podle návodu na točivý kabátek Swing Thing (na obrázky se koukněte na ravelry). Jen jsem vynechala rukávy, nahodila jiný počet ok a celkově přizpůsobila Justýnčině velikosti.Když jsem jí slíbila, že jí nalakuju nehty na ruce, tak si šatičky oblíkla a nechala se vyfotit. Jsem zvědavá, jestli je bude nosit i dobrovolně, ale zatím u ní vedou dva jiné letní (kupované) modely.







Od léta má Justýnka světlemodré bolerko, stejné jako jsem měla já na svatbě. Moc ho nenosila, ale teď si ho občas oblékne ke svému fialovému modelu s kytkama.A teď to slibované cizí peří. Justýnka dostala od Ježíška kuchyňku. Vyráběl ji můj muž po večerech v garáži. Za jednotlivé kousky děkujeme IKEY a jejímu oddělení "zlevněné zboží". Já jsem jen se zpožděním dodala novou zástěrku z růžové utěrky, kterou jsem nepoužívala.A úplně úplně úplně naposledy se pochlubím naší perníkovou chaloupkou. Už má své nejlepší dny za sebou, protože jí někdo denně loupe perníček, lentilky nebo polevu.

2 comments:

  1. Klára Pirklová1/6/12, 1:28 AM

    Jéé, to jsou krásné pletené šatičky. Pořád jsem teď přemýšlela co dalšího uplíst, tak myslím, že mám jasno. Jinak, Evi, děkuji za batohátko (s autíčkem), došlo v pořádku, chvilku si počkalo ve skříni a pod vánočním stromečkem slavilo velký úspěch. Promiň, že jsem nenapsala ohledně dobře dojitého batohátka dřív, ale narodila se nám Anežka a nastal pěkný kolotoč. :) Opožděně také hodně štěstí do nového roku celé tvé rodině.

    ReplyDelete
  2. Moc krásné!!! Ty pletené věci se mi strašně moc líbí! J.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.