8.11.23

Materiál na nosítko na panenky

Rozhodla jste se ušít své malé dcerce nebo vnučce nosítko na panenky? Látky už máte. Ať už proto, že jste doma našla větší odstřižky z jiných projektů nebo jste si koupila látky speciálně na určené na nosítko. Jenže na ušití nosítka jsou potřeba další věci - popruhy, přezky a vatelín. Ty doma nemáte, nebo nemáte tu správnou velikost, počet a rozměr. Do galanterie se Vám nechce, máte ji daleko nebo tam stejně nebudou mít všechno, co potřebujete. Co teď?

Mám pro Vás řešení. Připravený a nastříhaný materiál na ušití nosítka podle mého návodu. Stačí si ho jednoduše objednat, zaplatit a nejpozději do týdne ho máte doma. 


Co sada obsahuje: nastříhané kousky vatelínu na ramenní popruhy, bederní popruh a hlavní část nosítka, nastříhané bavlněné popruhy, tři plastové spony vhodné velikosti

Spony i bavlněné popruhy jsou české výroby. Vatelín jsem koupila jako nový, ale nevyužitý materiál z jedné české šicí dílny. Vatelín nedoporučuji žehlit. Vše lze prát na 30°C.

Objednávat je možné na emailu (evulekotule  zavináč seznam.cz) nebo na Fleru. Cena jedné sady je 180 Kč (199 Kč na Fleru), cena poštovného je 65 Kč přes Balíkovnu. 

Pokud budete chtát, mohu přidat  i vatelín na ušití zavinovačky na panenku (45 x 45 cm) za cenu 30 Kč.

No comments:

Post a Comment

Děkuji za Vaše slova.