30.1.22

Poslední noc v Praze

 


Zítra si vyzvedneme děti od tetiček a strýčků a odvedeme je naposledy do školy. Doma si potom uděláme kafe a začneme to všechno nosit do půjčeného auta. Trochu dost se bojím, že se to tam nevleze, ale máme záložní plán. Po obědě vyzvedneme děti s vysvědčením, dobalíme poslední věci, poklidíme poslední špínu a předáme klíče od bytu novým majitelům. A pak hurá do Brna. V pátek odlétáme, je potřeba se sbalit na cestu a rozloučit  s rodinou. Auto už na nás čeká v New Yorku.

Fotky z různých dní. Dnes budeme spát ve spacácích, křišťálový lustr a kytky tu zůstávají, matrace přijdou do ekodvora, zbytek bereme do Brna.

PS: Dovoluji si připomenout, že v pondělí je poslední den, kdy funguje obchod na Fleru. Stále platí slevový kupon J2S-JXT-BIV s 25% slevou na vše zboží kromě nosítek.


5 comments:

  1. Evo, držím palce, ať všechno klapne bez zádrhelů. ♥ Kl.

    ReplyDelete
  2. Stastnu cestu a vela uzasnych zazitkov. Urcite Vas budem sledovat na novom blogu. Mozno sa niekde na fotke mihne aj nejaka rucna praca. :-) Hela

    ReplyDelete
  3. Šťastnou cestu, Evi, tfuj, tfuj, tfuj! Úplně jsem nervózní, jen to čtu, jak balíte. Bude to velké, o tom není pochyb! Odvážnému štěstí přeje 🥰

    ReplyDelete
  4. Evi, šťastnou cestu a těším se na krásné fotky a vaše zážitky. Užijte si to.
    To je neskutečné a skvělé.
    Lenka B.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.