28.9.21

Jáíkovi sedmé narozeniny

Září je náročný měsíc a tak jsem ráda, že už je téměř na námi. Poslední náročnou akci - oslavu Jáíkových narozenin - si mohu odškrtnout.


Výzdoba pořád stejná, dort taky. Ale když se něco osvědčí, není přece třeba to měnit, ne?


Kuřecí kousky si Jáík děsně přál. Sice skoro nikomu nechutnaly, ale jemu se splnilo přání.



Září mne pěkně semlelo. Třetí dítě ve škole už není taková změna jako to první. Změna je to, že už 9. září málem dostalo první poznámku. 

Dva nové kroužky, dvě nové trasy tam a zpět. Dvě oslavy narozenin, dvě popularizační akce ve práci, dva víkendy mimo Prahu. Muž jeden prodloužený víkend pryč.

Tento prodloužený víkend jsem měla sama pro sebe. Děsně jsem se těšila, že si ušiju něco na sebe, ale ani jsem na to nešáhla. Jen to sezónní třídění dětského prádla mi zabralo skoro celý den. K tomu zanedbaný úklid, pečení dortu, znáte to. Čtyři dny protekly mezi prsty. 

4 comments:

  1. Ufff, opravdu výživný rozjezd školního roku. Asi to je všude podobné, pokud vás to trošku uklidní. Tedy u nás určitě ano, navíc zkomplikované tím, že jsme si pořídili štěně. Asi jsme se nudili nebo co. (Samozřejmě, že nenudili.;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak štěně vydá za deset popularizačních akcí. To musí být mazec!

      Delete
  2. Vaše září bylo opravdu akční. Snad se dožiju někdy toho, že děti budou jíst tofu :-). Kroužků nám ubylo a jsem za to ráda. Hana M.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A jak jim to tofu chutná, až jsem sama překvapená. Jen tak osmažené na cibulce přelité sójovou omáčkou.

      Delete

Děkuji za Vaše slova.