2.8.21

Balt - I - Úvod


Letošní prázdniny nic nevychází podle plánů. Neberte to prosím jako stížnost, ale je pro mne opravdu těžké nevědět, kdy a kde budou děti o prázdninách. Plány se mění ze dne na den. Zatímco nejistota v rámci školního roku mi zas až tak nevadí, v létě mám raději v hlavě nějaký plán toho, kdo, kdy, kde bude. Nevědět, kdo pohlídá děti, zatímco já se budu účastnit konference (byť tady v Praze), je pro mne stresující, i když vzhledem k nedávným událostem v rodině, to vlastně není nic závažného.


Z plánovaných dvou týdnů dovolené v Polsku u Baltu nám vyšel nakonec týden jeden. Celkem deset dní. Mínus dva dny cesty tam, mínus dva dny cesty zpět, mínus tři dny, kdy někdo z šesti přítomných dětí zvracel, rovná se tři dny opravdové dovolené. Bilance nic moc. Pocity z dovolené také tak nějak nic moc. Ale to ze mne mluví nejvíc únava z dlouhé cesty zpět. Když víc zavzpomínám, umědomím si, že Balt byl nádherný, společnost našich přátel příjemná a z obytňáku jsme byli nadšení. 

Zatím jen pár fotek z prvních dní.


Radost z první uvaření kávy (tentokrát jsem moka konvičku nezapomněla :-) .


Kempování na divoko.


První společná večeře mezi dvěma auty.


Nekonečné písečné pláže.

9 comments:

  1. Eva, ani neviete, ako mi hrate do karat. Uz niekolko dni mam v hlave balt a pozeranem neustale gdansk, sopot, gdyniu a vsetko co sa toho tyka, takze prosim, nebudte strucna! 😊 (planujem tam uniest muza kvoli jednemu koncertu na opener festivale v gdyni, ale teda vlakom)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokusím se sepsat, vše na co si vzpomenu :-) moc jsme toho nestihli. V Gdaňsku jsme byli jsem pár hodin, ale bylo to úžasné. Toto město bych určitě nevynechávala.

      Delete
  2. Planujem Balt buduci rok, sem so vsetkymi info! :)

    ReplyDelete
  3. Ahaaa, ono to asi zduplovalo, pardon

    ReplyDelete
  4. To mě zajímá. Těším se na pokračování a přeji poklidný srpen.

    ReplyDelete
  5. Byli jsme asi před 3lety na 11 dní, vlakem, úžasná dovolená. Projezdil jsme, co se dalo a co jsme stihli.
    Těším se na pokračování.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tý jo vlakem, to si nedovedu představit, ale vlaky jsou tam všude, to je pravda.

      Delete

Děkuji za Vaše slova.