2.5.16

Z Veveří čistě pro babičky

Jeden Jáík vážný.

 Jeden Jáík způsobně čichající ke kytičkám. Pardon, omyl, Jáík plivající, jak mě opravil můj muž. To je celý on, s tím svým poputelným a neodolatelným úsměvem provádí jednu lumpárnu za druhou.

 Tahle fotka moc "probabičkovská" není, ale aby babičky věděly od čeho má Jáík tu bouli na čele - od zábradlí na lávce pod hradem.

Zbytek rodinky na dřevěném chodníku vedoucím z podhradí k lávce. Na lávce se zrovna fotil mladý pár na svatební oznámení, ale já myslím, že pěkné fotky by se daly vyfotit i zde.




Jáík byl nadšený ze vší té vody kolem, nejradši by do ní hned skočil. Když jsem mu to nedovolila, tak do ní aspoň házel kameny.

3 comments:

  1. Evo, Jáík mi připomíná mého Myšáka. Také je to takové malá kvíko. Neustále vymyšlí nějaké lumpárny. S ním mám vždy nějaké nervy a musím mít oči i vzadu. Malá byla v pohodě a on - šijí s ním všichni čerti. Zrovna v sobotu jsem byli na kole. Rozára jede a od mala jezdila vždy rovně, nekličkovala a poslouchala. Zato Myšák - ten neustále kličkuje (jezdí jako Tomáš Holí ve filmu Jak dostat tatínka do plepšovny)no a v sobotu při kličkování mu podjelo přední kolo a už byl ve smyku. Naštěstí kolo to neustálo, ale on jo, takže kolo spadlo a Myšák zůstal stát a byl celý. Jsou mu 4 roky a 4 měsíce, na kole jezdí bez koleček cca od 2 let a 8 měcísů. Loni byl docela hodný, zato letos na kole vymýšlý kdejakou kravinu. Neber to jako strašení, ale pořád mě ta klučičí energie a styl překvapuje. Ségra má 2 holky a Myšák je prostě Myšák. Je to takový rošťák jaké hrál Tomáš Holý, když byl malý.
    Tereza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terezo, také mě ta klučičí energie udivuje,a le právě kvůli tomu jsem za kluka ráda, vyrůstala jsem obklopená sestřenicemi a tohle neznám.

      Myšák je šikovný, že tak brzy jezdí na kole.

      Delete
    2. To je, ale hlavně maminka je cvok, že ho to učila takto brzy. Jen brusle mi sabotuje. Na ledu se mu moc nelíbí - už to umí, moc nepadá, ale zatím bruslení nepřišel na chuť. Tak uvidím příští rok.

      Delete

Děkuji za Vaše slova.