12.10.15

Třídění zimních doplňků

Už rok dva si říkám, že bych ty čepice, rukavice, šály, šátky, nákrčníky, čelenky, kapuce a vsadky do nosících bund měla konečně jednou roztřídit. Dnes na to došlo za asistence dvou dětí. Sehnala jsem šest krabic. Nastříhala, nakreslila a napsala cedulky. Dala jsem je Jó vybarvit.

V jisté chvíle se do toho vložil Jáík.  Pár cedulek zmačkal, jednu se dokonce pokoušel vybarvit.

Krabice čekající na naplnění. Škoda, že jsem nezvládla vyfotit tu hromadu věcí.

Krabice na svém místě ve skříni. Jsem zvědavá, jak dlouho nám tenhle systém vydrží. Mám pocit, že 4 z 5 členů naší domácnosti věří na kouzelnou podlahu. Jakýkoliv špinavý kus oblečení na ni hodí a ten se kouzlem během pár dní objeví čistý a složený ve skříni. Škoda, že mně to nefunguje. I když asi 18 let to fungovalo, já vím, mami.

2 comments:

  1. Kouzelná podlaha mě pobavila :-D U nás doma se na ni taky věří. Asi budu zlá a řeknu jim pravdu.

    ReplyDelete
  2. Kouzelná podlaha je super. Krabice vypadají dobře. Na tento systém jsem najela před 2 roky, kdy jsme si pořídili novou skříň do chodby - jelikož je mělká tak tam můžu mít akorát krabice od bot nebo menší košíčky, takže jsou tam jen sezoni věci, nesezoni jsou uložené v šatně v krabici - většinou jsou ale cca 3 měsíce v koupelně v tašce než je vyperu - zimní čepice peru v létě, kdy krásně uschnou.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.