13.10.15

Na zateplení

Potřebovala jsem smetanový flís na podšití jedné zimní čepičky. Vysvětlí mi někdo, proč jsem koupila ještě čtyři další barvy, když nestíhám skoro nic? Rozhodně ne háčkovat? A to jsem chtěla své zásoby látek a klubíček v tomto roce významně snížit.

6 comments:

  1. Evo to tě asi nikdo nevysvětlí. Já jsem na tom stejně - teda krom látek (moc nešiji, tak nesyslím). Říkala jsem si, že klubíčka kupovat nebudu a ejhle. Nedávno jsem si koupila 3 růžové klubíčka ve slevě na svetřík pro cácorku a červenou ponožkovku na šál pro mě. Takže sice něco vypletu - moc nestíhám, ale zas jsem něco koupila. Takže syslírna se moc neuvolnila. A to je tolik krásných vln - hlavně u Dropsu ve slevách.
    Tereza

    ReplyDelete
  2. Evi, no to je jasný, protože se to neztratí, protože Tě to bude motivovat do dalšího tvoření a protože to tak prostě mělo být. A až budeš najednou nutně chtít něco vytvořit a vzpomeneš si, že na to vlastně vše máš, udělá Ti to radost.

    ReplyDelete
  3. Moje kamarádka na takovéto nákupy říkala "chleba to nejí" :-).
    Hana M.

    ReplyDelete
  4. I já jsem takhle postižená a umím si to i pěkně vysvětlit a odůvodnit. Přece nebudu platit poštovné, a tak místo za 600,- objednám za 2.500,- a jsem náramně spokojená, jak jsem ušetřila. Jo, každý máme nějakou tu malou úchylku, ale v porovnání s mým mužem jsem žabař, on sbírá motorky. Přeji hezký den s krásnými látkami. Zdena

    ReplyDelete
  5. Já si zrovna u příspěvku s lacláčky vzpomněla, jak se daří dodržovat předsevzetí nekupovat nové vlny apod. :) Já zatím odolávám, nedà se říct, že by něco ze zásob mizelo. Ale uvažuju o softshelu na kalhoty apod., jen najít střih a čas... :)

    ReplyDelete
  6. Evi,
    že by byli v akci ? ;-)
    Jinak chápu a rozumím, já také ujíždím konkrétně na hvězdách a všem námořnickém - prostě , když něco takového vidím, musím to koupit ;-)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.