22.9.15

Na trhu

 Dnes jsem dostala chuť na švestky a potřebovala koupit pár klubíček. Vyrazili jsme tedy s Jó (která odmítá chodit do školky,vlastně nejen do školky, prostě kamkoliv beze mne) a s Já na trh do Krpole.

Klubíčka neměli. Švestky naštěstí ano. Pak na hřiště, s kapučínem tú gou a pytlíkem taky tů gou, protože háčkuji vestoje hlídajíc ty své dva poklady.

 Po roce s taškou v áleji.

Lesní plody ve skřítkovské variantě.



Moderně zrekonstruovaný dům.

7 comments:

  1. Prosím, kde v Krpoli je trh?

    ReplyDelete
  2. myslite ten trh na Husitské? Je to tam ještě? Onehdy jsem byla v Sklizeno u Semilasa a byla jsem dost rozčarovaná z "nabídky", kterou tam měli. Zelí, brambory a oschlý porek. Tot bylo vše.

    ReplyDelete
  3. Trh je na Husitské, jak píše paní Dana. Jsou tam ve všední dny a v sobotu hlavně dopoledne a v brzkém odpoledni. Prodejci by měli prodávat vlastní výpěstky. Mají tam opravdu jen sezónní ovoce a zeleninu.

    ReplyDelete
  4. Byla jsem tam dnes v poledne, v provozu byly 4 stánky, z toho 2 s květinami, 1 s hlívou ústřičnou, 1 se zeleninou v pramalém výběru. Včera ve tři už tam byl jen pán s květinami, jinak ani noha. Před rekonstrukcí tu bývalo daleko více stánkařů. Petra

    ReplyDelete
  5. Jů, duhový skřítek ryze podzimní. Sluší! :o)
    J.

    ReplyDelete
  6. Já si říkala, že to bude pod Slovaňákem, kdysi v prehistorii jsem bydlela na Skácelce a na trh sem tam zašla. A to hřiště tam tenkrát na Slovaňáku nebývalo :)

    ReplyDelete
  7. Petro, tak to je škoda, že jich tam bylo tak málo. Já tam viděla aspoň 3, možná 4 prodejce zeleniny. Výběr fakt sezónní.

    Jíťo, hřiště je fajn, jen v létě tam není moc stín.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.