2.6.15

Sukeň II

V celé kráse. Zvonová do širokého sedla. Jednoduchý střih podle Burdy, který zbytečně nerozšiřuje boky. Mám trochu problém s délkou, ale nemám sílu jej řešit.

Už zase cvičím s Jill  Asi týden a kousek. Snažím se denně, ale ne pokaždé to vyjde. Dovolená v plavkách se blíží a tři těhotenská kila mě stále tíží. o vy? Cvičíte? Hubnete do plavek?

10 comments:

  1. Evi,krásná sukně a žádné kilo na víc nevidím:-)na Jill se také těším-až v srpnu porodím..
    Tak ať to v plavkách vypadá podle Vašich představ a pěkný den.Gabriela

    ReplyDelete
  2. No, třetího jsme rodila kdysi dávno a takové břicho nemám ani omylem... Asi budu muset taky začít cvičit.

    Sukně je moc hezká - prosím, ze které je Burdy?

    I.

    ReplyDelete
  3. Evo, tak také břícho bych také chtěla mít, ale nemám vůbec sílu cvičit. S Jill už vůbec né. Po celodením maratonu v práci a pak doma jsem vycuclá a jsme ráda, když se alespoň na chvilku uklidním s jehlicema v ruce.
    Sukně je krásná.
    Tereza

    ReplyDelete
  4. Krásná sukně:-) Nějak se k pohybu nemůžu odhodlat, i když se blíží dovolená u moře...vždy dám přednost pletení...ale vím, že bych měla..

    ReplyDelete
  5. Sukně je krásná, a ta látka! Taky by mě zajímalo, ze které Burdy je střih.
    Evo, já myslím, že tvoji postavu ti můžeme leckterá závidět. Vypadáš výborně! Tři kila, to nic není, při tvé výšce se beztak ztratí. S Jill jsem cvičila z jara, ale dotáhla jsem jenom dva levely. Teď se chystám cvičit zase, čekala jsem jenom, až budu moct - byla jsem na operaci s křečovými žilami. Těch poporodních kil se mě drží jaksi více, ale mám zkušenost už se Šimonem, že dokud jsem kojila, bylo tomu tak. Po odstavení to byl sešup během jednoho měsíce. Tak se tím netrápím, má to tak být. Jinak bych třeba byla štíhlejší, ale zase by nebylo mlíko. Tak. Ale formovat je co, o tom žádná. Každopádně tobě přeju, ať postavu vyladíš podle tvých představ.

    ReplyDelete
  6. Super sukně je moc krásná a látka na to schovaná je super.

    ReplyDelete
  7. Hubnu mám dole 7 kg, ale teda já mí takovu figuru tak si pískám moje výchozí váha se pohybuje úplně v jiných výškách :( Doufám, že ještě zaberu a bude váha krapek lepší, jen jsem teď přestala cvičit a je to hned poznat.

    ReplyDelete
  8. Děkuji za milé komentáře. Sukně se z Burdy 2/2005. Model číslo 128.

    Já vím, že mít po třech dětech tři kila navíc není až tak zlé, ale není to ono. Cvičení mě baví. cvičíme s Jů a užíváme si to.

    ReplyDelete
  9. Sukně je parádní, taky bych potřebovala na léto, jen bez overlocku se mi nelíbí začištění, tak nevím, jestli se do toho pouštět. Na kila mám podobně jako před holkami, ale taky to není ono, navím jsem mezi porody byla hubenější a namlsala se :) Začala jsem s pilates/jogou a chci alespoň jednou v týdnu na kolo nebo možná (už po několikáté) začít běhat. Ale mladší je 7 měsíců,tak ještě tam moc nechvátám.

    ReplyDelete
  10. Ó, tak to je překrásné! Břicho i sukénka.
    Brala bych obojí. Hubená sice jsem, ale po třech dětech mám břicho samou strii a hezké to vůbec není. HLA

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.