Můj třetí kváskový chleba. Nepodařilo se mi ho šikovně vyklopit z ošatky a trochu málo nakynul, ale i tak chutná skvěle s máslem a solí nebo s domácí meruňkovou marmeládou.
úžasnej! taky se chystám na kváskový chléb hnětený a kynutý v ošatce - odkud ošatku máš? zatím dělám (už dva roky:)) jen míchaný a ve formě pečený... venda
Vendo, ošatku už mám asi deset let. Z lipového lýka a kosou žnutého obilí, kupovanou ve skanzenu od jedné prastaré babičky. Pěkný článek o potřebách pro začínající pekaře je tady http://www.maskrtnica.cz/pekarova-vybava/
úžasnej! taky se chystám na kváskový chléb hnětený a kynutý v ošatce - odkud ošatku máš? zatím dělám (už dva roky:)) jen míchaný a ve formě pečený... venda
ReplyDeleteVendo, ošatku už mám asi deset let. Z lipového lýka a kosou žnutého obilí, kupovanou ve skanzenu od jedné prastaré babičky. Pěkný článek o potřebách pro začínající pekaře je tady http://www.maskrtnica.cz/pekarova-vybava/
ReplyDeleteMuzu poprosit o recept? Taky pecu, ale takhke hezky mi nevysel...
ReplyDeleteMuzu poprosit o recept? Taky pecu, ale takhke hezky mi nevysel...
ReplyDeleteMirjanko, recept je tady http://www.cuketka.cz/?p=6889.
ReplyDeleteVypadá výborně! Taky ho mám nejradši teplý s máslem a solí....
ReplyDeleteděkuji ;-)
ReplyDelete