Snad poprvé jsem o víkendu vstala dřív než muž a děti. Jen kvůli tomu, abych je mohla potěšit čerstvě upečenou snídaní. Takže vám představuji svůj první kringel. Jedli ho všichni, muži tam chyběla jablíčka, Jů se naopak opakovaně ujišťovala, že tam žádné ovoce není.
PS: Suroviny na těsto jsem dala do domácí pekárny ještě večer. Moc děkuji své sestřence Pavle za tento skvělý svatební dar.
takže pekárna stoji za to? Každý na to má jiný názor...já teda zatím nevím...papap PS Jsi fakt dobrá....Já teda nezvládám...PS 2 Rotaviry útočí...Theres
ReplyDeleteterezko, chleba mi z pekárny nechutná, ale hodně usnadní zadělávání kynutého těsta na pizzu, vánočky a pod. Prostě tam jen dáš ingredience a za hodinu a půl máš vykynuté těsto. Ale šlo by to i bez ní.
ReplyDeleteMy tento týden taky měli nějaké břišní křeče a Jó zvracela. Ale naštěstí nic strašného. Ať je brzy líp. Těšila jsem se, že tě uvidím.
Evo, my se naučili v pekárně péct chleba z kvásku a je výborný. Jenom jsem nepekla asi 3 týdny a kvásek mi zašel. Po Novém roce si vezmu od babi nový a budu opět péct.
ReplyDeleteTy pytlíkové mi taky nechutnají.
Tereza