26.10.13

Musím se pochlubit

Holčičky moje sladké (tím sladší, že momentálně jsou u babičky) v duhových kuliších na tradičním místě u ledničky. Zkoušela jsem fotit i jinde, ale tady je dobré severní světlo, jednobarevné pozadí a hlavně je to kousek od hlavního hracího místa.

Vlnap asi nějakým omylem vyrobil zvláštní červenorůžovou barvu Merina (na stránkách ho nemají, koupila jsem ho v galanterii na Joštové). Je to ten proužek mezi sytě růžovou a červenou. Musím vyrazit ještě pro pár klubíček do zásoby, Jó si z něho přeje šálu a navíc je to taková šmrncovní zářivá barva. Zvláštní je, že klasickou červenou mají v mých oblíbených galantérkách vyprodanou.

2 comments:

  1. Evo, to jsou tak nabíjející kulichy, že píšu mail ohledně objednávky. Pro mého sladkého, taky momentálně u babičky pobývajícího klučinu (jak chápu tu sladší sladkost, když jsou děti mimo domov ;-) A jednoho i pro mne.

    ReplyDelete
  2. Evo, kulíšky jsou nádherné. Taky něco podobného chystám pro svoji princezničku. Vzhledem k tomu, že má chudinka jednu šedivou bundičku - bude dědit bráška - tak aby alespoň trošku zazářila. Doteď měla jednobarevné, ale ty barevné nemají chybu.
    Tak hurá pro vlny a tvořit.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.