12.12.12

310/365

Po dlouhé době ve městě na nákupech. Řádila jsem jak černá ruka. Stříbrné stuhy na šaty pro Jů, tlustý černý fix na popisování banánových krabic, knížka o Ježíškově příběhu pro Jů k Vánocům, něco na pečení. Obrovskou radost mám z vykrajovátek - mám traktor, autíčko (brouka !!!), sněhové vločky ve dvou velikostech, paní a pána Perníčkovi, rybičku, ježka. Jeden kousek za 15 Kč (trochu dražší než obvykle). Měli i vysokozdvižný vozík, jezevčíka, kočičku a nevím, co ještě. Vše jsem koupila ve stánku na rohu Masarykovy a Jánské ulice v Brně. Vyrábí pan Václav Smolík

Když na tu fotku tak koukám, je mi jasné, že se budu muset přiznat. Začala se mi líbit růžová.

Růžové baňky a  skleněná srdíčka s puntíky jsou z krásného a vtipného květinářství Rosebud na Gorkého. Tam jsem utratila poslední hotovost. Kromě obligátních květin mají tam veselé věnce, spoustu roztomilých ozdob a malé živé stromečky v květináči.

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Milá Evo, mě taky udělají největší radost maličkosti. Moc se mi líbila fotka z nákupu v bazárku (to byl příspěvek už starší) a dneska ty vykrajovátka. Pana a paní Perníčkovi závidím :)

    ReplyDelete
  4. Srdíčka s puntíkama jsou boží :-) Poslední dobou mám na puntíky úchylku a růžovou můžu od té doby, co jsme byla těhotná s Aňulkou.

    I.

    ReplyDelete
  5. pořád jsem okolo toho stánku s vykrajovátky chodila a ne a ne se tam kouknout, prý že všechno potřebné už mám .. ale brouka teda ne! zítra tam mažu, jsem zvědavá jestli na mě ještě nějaký zbyde :))

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.