15.2.09

Fabric shopping 4

That's me in Purl Patchwork shop in Soho in New York. I love their website Purlbee where they post patterns from fabrics and yarns their sell. I went to Purl Patchwork on our way back from Peru. I bought some solids for a quilt and this funny Alexandr Henry's Zoo.

Ta osoba na fotce jsem já v obchůdku Purl Patchwork v Soho v New Yorku. V NY jsme se zastavovali kvůli přestupu z letadla do letadla na naší cestě z Peru. Ráno jsme vystoupili z letadla, prošli celní kontrolou a hurá metrem do centra. Zatímco já jsem nakupovala látečky, můj muž hledal obchody s botami a nakonec si koupil dvoje jachtařské. Po nákupech jsme jeli zase zpátky na letiště.

V obchůdku prodávají krásné látky na patchwork a hned vedle je obchůdek s přízemi, kde jsem nebyla. Koupila jsem si několik jemných jednobarevných látek na doposud nerealizovaný quilt a vtipnou dětskou látku s barevnými zvířátky nazvanou Zoo od firmy Alexandr Henry. Pokud se chcete nechat inspirovat k výtvorům zabrouzdejte na stránkách Purlbee.

1 comment:

  1. To je jako v knihkupectví... Bylo by to pro mne ideální spojení: knihkupectví, látky a textilní galanterie. Ať se daří! Tuutiki

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.