27.1.15

Příští projekt


Malý Já nám už pomalu vyrůstá z vestičky a tak je čas mu uplést novou. Podle stejného návodu ze zbytku tenké šedé vlny. Barevné proužky budou z merina od Vlnapu. Taková duha v mlze. Inspirovala jsem se touto vestičkou.

Měla jsem sto chutí koupit nějaké nové šedé klubíčko, světlejší než tohle, kterého je navíc docela málo, ale držím se. Jedno z mých mnoha předsevzetí pro příští rok je totiž žádná nové klubka nekupovat, ale zpracovat ty v krabici ve skříni. A že jich tam je habakuk.

3 comments:

  1. držím pěsti, toho habakuk mám ve skříni (a nejen tam) taky

    ReplyDelete
  2. Obdivuju, že si děláš zkušební vzorek... to já vždycky všechno dělám od oka a pak se nestačím divit. Naštěstí do toho ty děti dřív nebo později dorostou!

    ReplyDelete
  3. Evi držím palce. Jsem na tom úplně stejně. Také jsem se zařekla, že nebudu kupovat letos vlny a zpracuji co mám doma nasysleno, ale už teď vím, že to poruším - určitě jednou. Od února bude mít Drops akci na Alaska, Big Delight, Eskimo a Polaris (Má to Ganella.cz na svých stránkách). Takže budu kupovat určitě Alsku na pletený svetro-kabát pro sebe. Na takový projekt v syslírně nemá dostatečné množství vlny (v jedom odstínu a barevná už jeden mám) a můj kopovaný dosloužil - přece jenom há mám už nějakých 11 let, takže poruším.
    Vestička bude určitě nádherná.
    Tereza

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.