28.12.14

Kulich k bundě

Pletený kulich k nové zimní bundě. Upleten za večer z kousavé 100% vlny z Marlen. Druhý večer byl opatřen neonově růžovou bambulí a flísovou podšívkou, aby nekousal a neprofoukl.

Obě klubíčka jsem měla doma hodně dlouho, původně z nich mělo být něco jiného a já už dávno zapomněla, co. Takových klubíček mám doma víc a mým cílem pro příští rok je se, co nejvíc klubíček zbavit a nekupovat další. Stejně tak s látkami. Tam jsem už taky začala, ale o tom zítra.

4 comments:

  1. no jo, klubíček, u kterých už nevím, nač se kupovaly, mám taky hromadu. ale když si něco vymyslím, zrovna se mi žádné nehodí a musím kupovat nové....

    ReplyDelete
  2. Evi kulich je super. Do počasí, které panuje teď jako dělaný.
    Jinak s klubíčkama jsem na tom podobně. Pro letošní rok jsem si vytvořila projekty 2014, úkolem tohoto projetu bylo spotřebovat co nejvíc nasyslených klubíček a omezit nákup nových. Něco jsem spotřebovala, ale zase jsem nějaká nová dokoupila. Hlavně jsem letos kupovala klubíčka od firmy Drops. Jejich akce na Alpaku mě nadchla a tak jsem si jich pár koupila a taky jsem obohatila syslírnu o vlnu Timmy. Už ji nebudou vyrábět a doprodávají zásoby. Tak jsem se zásobila na zimní svetříky pro mě a moje dětičky. No a projekty 2014 se mi přesunou i do letošního roku. Už mám v hlavě spoustu plánů na zpracování klubíček. Snad mi to přiští rok vyjde a zpracuji jich co nejvíc.
    Přeji krásný zbytek roku a hodně úspěchů při zpracování klubíček.
    Tereza

    ReplyDelete
  3. Přidávám se do klubu syslících, mám klubíček asi čtyři krabice a látek ještě víc. A ráda bych se Evi zeptala na tu špičku na čepce, vypadá parádně, jaks ji pletla?

    ReplyDelete
  4. Terezo, fotka mate. Na čepici není špička, jen je ohnutá dozadu.

    pěkná špička je na téhle čepici http://evule-kotule.blogspot.cz/2014/11/v-akci.html Ta je opravdu pletená do špičky.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.