21.10.14

Podzimní pletky

Něco drobného na háčkování a dokončení zeleného copánkového svetru. Chybí jen hlavice rukávů, sešití a rolák. Dlouho jsem to odkládala, ale zima se blíží a dokud ho nedokončím, tak si nekoupím žádná nová klubíčka.

7 comments:

  1. Ale to ja si rikam porad, a klubicka presto pribyvaji. Nutne vzdycky potrebuju neco na dokonceni, potom na novy projekt, pak jen tak pro radost a zasoby porad rostou... Obdivuji ovsem Tvou trpelivost, svetr vypada luxusne.

    ReplyDelete
  2. také bojuji s dokončováním :)
    A ten zelený svetr vypadá úžasně - nebyl by návod na copánky?

    ReplyDelete
  3. Ta zelená je prostě úžasná... zrovna mám zelené období :-)

    I.

    ReplyDelete
  4. Nemám už klubka kam dávat ... ale po inspiraci overalem a vyzkoušením big merina od Dropsu jsem prostě neodolala a jelikož právě u vás v Brně bylo možné koupit v e-shopu zároveň novou akci na alpacu i ještě prodlouženou na merino, tak je na cestě další velký balík :)

    ReplyDelete
  5. tomu říkám výzva - nekupovat, dokud nespotřebuju. ale jde to?!?!

    ReplyDelete
  6. tak presne rovnaky zavazok som si dala nedavno. chybalo mi len asi 5 riadkov na dokoncenie. trvalo mi to skoro tyzden, kym som to vcera v noci dokoncila... a hned tych 5 riadkov vyparala, kvoli blbej chybe. som zvedava, ci to dnes dam :)

    ReplyDelete
  7. Evicko, moc gratuluju a preji Kubikovi v zivote jen to nejlepsi. At vam dela radost. Nestiham sledovat prispevky, tak jsem cetla az dnes zpetne (holky jsou nemocne a ja s nima doma). Obdivuju, jak stíhas jeste tvorit! Mejte se hezky!!! Klara

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.