28.5.14

265/365

Gotické šaty z rubu, aby byla vidět podšívka na živůtkové části. Už se tak těším až si je budu moct pořádně vyzkoušet, ale prvně je potřebovat olemovat výstřih a rozparek mezi předními díly a hlavně ručně obšít nekonečné množství dírek na šněrování. Chybí rukávy, ale na ty je ještě čas.

4 comments:

  1. Tleskám, tleskám, až mě ruce bolí. :o) Super, Evi!
    Jak sis poradila s těmi rukávy a průramky? já se toho pořád bojím a nevím, jak to správně střihnout.. A jak budeš lemovat výstřih a okraj u šněrování? Nad tím taky pořád dumám a nějak nedovedu vymyslet nejlepší variantu. Díky, M.

    ReplyDelete
  2. Díky.

    Rukávy jsem zatím neřešila. Budou krátké. Výstřih a spol. lemuji podle návodu tady http://www.mathildegirlgenius.com/Documentation/Lesson3HandFinishing.pdf (dole jsou fotky)
    Docela to jde. Jen se děsně bojím, že to tak nebude sedět a zkusit se to nedá. myslím, že paní z Romantic History to šila stejně. Mrzí mě, že se tam nedá nakouknout.

    A co ty?

    ReplyDelete
  3. Nádhera, nádhera, nádhera....prosím pak hodně fotek Vás děvčat...tedy, pokud bude historický i tatínek, tak i ho...aby to bylo spravedlivé....Hezké šití, hezké dny....

    ReplyDelete
  4. Obdivuji tu trpělivost a smekám. Nádhera. Lucie

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.