24.7.13

Klubíčka a tráva














Pomalu mi došly zásoby merino klubíček, tak jsme dnes byly s holkama nakupovat. Každá si vzala do tašky tři klubíčka, na mě jich zbylo deset. Jestli to vyjde a budeme na chalupě nepřetržitě tři týdny, tak budu mít, co dělat. Stroj si tam brát nebudu.


 K letním vedrům patří koupání. Snažím se ho omezit na mininum, holky jsou trochu nachlazené. Mám radost z trávy, která za měsíc od téhle koupací fotky pořádně vyrostla a už má za sebou i jedno sekání. Až z těch prken na terase bude plot a za těch palet, co na terase taky jsou, bude domeček pro holky a možná i zahradní pohovka, tak budeme moct na terase večeřet. Co na tom, že je jen betonová a na prkna si ještě rok počká.

3 comments:

  1. Krásný klubíčka. Můžu se zeptat, kde v Brně merino kupujete? Zatím sháním marně, ale asi neumím trefit ten správný obchod.

    ReplyDelete
  2. Pááni, to jsou naprosto suprové vaničky!
    Ajka

    ReplyDelete
  3. Merino kupuji buď v galanteriích v centru Brna na Joštové nebo Rašínové, tam stojí klubíčko 45 Kč. Nejlepší cenu má ale paní v galanterii Iva na Lesné www.svadlenkaiva.cz , jedno klubíčko stojí 37 Kč.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.