23.4.13

Zásoby

Umínila jsem si, že musím zredukovat zásoby látek a klubíček. Háčkovat, plést a šít hlavně z toho, co mám. Kupovat nové látky a klubíčka jen na konkrétní projekty, na které nelze použít nic z toho, co mám doma. A že toho doma mám spoustu. Kupovat jsem si dovolila také jednobarevné látky, prot které mám slabost a pro které najdu využití snadno a pak klubíčka Merina od Vlnapu.

V posledních dvou dnech jsem oběhla pět galanterií a vykoupila zásoby sytě růžových klubíček a cyklámenová klubíčka jsem nějaká na Joštově nechala, ale pět jsem si jich odnesla. Na dívčí duhovky jsou nepostradatelná. Vlnap totiž tyto dvě barvy nemá v nabídce. Snad mi zásoby vydrží do doby než je Vlnap nabarví. 

3 comments:

  1. Jo látky jsem si taky zakázala kupovat....možná proto, že jsem minulý týden virtuálně řádila v jedné metráži...takže odteď jsem už hodná....:-)

    ReplyDelete
  2. Bezva syslírna!
    Závidím těch pět galanterií.... u nás máme jednu mrňavou na celé město:-))
    Ajka

    ReplyDelete
  3. Evo, tak to si říkám stále, že nebudu nic kupovat. Moc dlouho mi to ale nevydrží. Teď jsem se dala do pletení ponožek a tak jsem před měsícem koupila ponožkovku. No a jelikož u nás moc galanterek není, tak objednávám rovnou od výrobce. Nedávno jsou koukala na Vlnap. Původně jsem chtěla koupit merino, ale nakonec jsem koupila ponožkovku. Měli v akci. No některá předsevzetí se holt porušit musí.
    Krásný víkend.
    Terka

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.