1.3.13

Po dětech

Začínám prodávat věci po holkách. Bolí to. Začala jsem šátky a tři už jsou pryč, to bolí nejvíc. Ještě pořád čtyři na prodej zbývají a dva si nechám dokud bude nošení potřeba. Ach jo.


I tyhle rybky brčálovky mají svého zájemce, ale ještě je mám doma. Jó se nosí jen v Manduce a nejraději stejně chodí. Někdy ujde víc než starší Jů.

3 comments:

  1. Já mám šátky taky čtyři a všechny si schovám a holky je vyfasují až bude čas..buď je upotřebí jednou samy a nebo, ať si s nimi dělají co chtějí, ale prodat je nedokážu..obzvláště Zary:-)Tereza

    ReplyDelete
  2. Evulo, u nas uz tomu bude 3 roky, co se definitivne prestalo nosit a ja stale touzim po noseni. Chapu te a drzim palce.

    ReplyDelete
  3. Já teda v šátku nenosila. Zkoušela jsem ho u kamarádky, když bylo malé něco kolem roku a půl. Byl to děs. Malá měla v té době už asi 13kg, takže se pronesla a mě po chvilce bolela záda. Když se pak narodilo druhé uvažovala jsem o šátku, ale koupila jsem pak nosítko chicco. No a docela mě to bavilo, ale nedávno (prckovi bylo 15 měs. jsem spěchala a vzala nosítko. Miláček má taky něco kolem 13kg. Nesla jsem ho asi půl hodinky a ušlo to - přišlo mi, že je to lepší, než když jsem s malou nosit v šátku, ale problém je v tom,že se tam prcek už skoro nevejde. A já bych ho měla prodat,dokud je ještě v záruce,ale říkám si, že by se mohl ještě nosit - i když nosítko je do 12kg. Prcek se k člověku tak hezky přitulí a je to rozhodně menší než krosna na záda.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.