7.2.13

Tři zapomenuté dny

Tak to vypadá, že jsem celkem třikrát zapomněla něco vyfotit. Dvakrát jsem to zvládla na blogu zmínit, jednou jsem zapomněla i na to zapomenutí. Konkrétně 14.10.2012, což měla být fotka č.252. Prohledala jsem složky v počítači i paměťové karty do foťáků a nic tam není. Ledaže bych něco vyfotila mužovým mobilem, ale ten už nemá, takže fotka je nedohledatelná.

Když to všechno takhle přepočítám, tak fotka, která má dnes číslo 365 by správně měla mít, vzhledem k jedné neočíslované a jedné zapomenuté fotce, číslo 367. Což je správně. začínala jsem s projektem 6.2.2012. Na 6.2.2013 by normálně vycházelo číslo 366, jenže rok 2012 byl přestupný.

Nevím, jestli budu mít síly to celé opravit. Spíš ne, znamenalo by to přečíslování více než dvou set fotek. Přiznám se, že tento čas raději strávím šitím nové peněženky, kterou nutně potřebuju. Prosím o odpuštění chyb, doufám, že vás projekt bavil i tak.

6 comments:

  1. Evule Kotule....jedna nevyžádaná rada.: NEBUD NA SEBE TAK PŘÍSNÁ:) A užij si šití peněženky...těším se někdy u koníků...papap

    ReplyDelete
  2. Mě bavil a moc :)). Doufám, že to teď neznamená, že končíš...!! :)

    ReplyDelete
  3. Taky doufám, že nepřijdu o důvod k vám každý den při ranní kávě klikat :-)

    Na peněženku jsem zvědavá....

    ReplyDelete
  4. Dobré ráno, tys mě, evulko kotulko , vyděsila, koukej hledat na netu nějakou akci...., jak se bez Vás obejdu, mých inspirací a nádherného pohledu na rostoucí dětičky a rodinku....Moc lásky,zdraví, klidu a štěstí a mysli i na své čtenářky !!!!! Milada Milky

    ReplyDelete
  5. Evi, gratuluji k úspěšnému ukončení projektu a těším se na pokračování! :)

    ReplyDelete
  6. Penezenku sij, projekt to byl skvely!

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.